Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jabra Evolve2 30, USB-A, MS Stereo

4,3 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
81,90 €

Jabra Evolve2 30, USB-A, MS Stereo

Evolve2 30 je špičková náhlavná súprava od spoločnosti Jabra, ktorá vám v každej situácii poskytne maximálne pohodlie. Vďaka profesionálnym mikrofónom s pokročilou digitálnou čipovou sústavou získate špičkový zvuk s čistými detailmi. Špeciálny ergonomický tvar a náušníky z pamäťovej peny zabezpečia maximálne pohodlie aj pri dlhom nosení. Slúchadlá Jabra Evolve2 30 ponúkajú širokú kompatibilitu, takže je ich možné bez problémov použiť s veľkým množstvom rôznych platforiem. Vďaka technológii plug-and-play je pripojenie súpravy veľmi jednoduché a rýchle. Súprava Jabra Evolve2 30 je veľmi odolná proti poškodeniu a vďaka nízkej hmotnosti ju môžete bez problémov využiť kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti súpravy Jabra Evolve2 30

  • Spoľahlivá izolácia okolitého hluku
  • Nízka hmotnosť súpravy Jabra Evolve2 30 zaručí pohodlnú manipuláciu
  • Pokročilý zvukový systém s dvoma mikrofónmi
  • Súprava Jabra Evolve2 30 s USB-A konektorom
  • Ergonomický dizajn a náušníky z pamäťovej peny pre maximálny komfort pri nosení
  • Vysoká odolnosť súpravy Jabra Evolve2 30 proti poškodeniu
  • Široká kompatibilita umožní použitie s veľkým množstvom rôznych platforiem

Súprava Jabra Evolve2 30 s pokročilým zvukovým systémom


Vďaka pokročilému zvukovému systému s dvoma mikrofónmi súprava Jabra Evolve2 30 spoľahlivo zaznamenáva hlas a zároveň izoluje od okolitého ruchu, takže zodpovedá požiadavkám riešenia Microsoft Open Office. Počas konverzácie tak budete počuť každé slovo úplne jasne a zreteľne.

Ľahká konštrukcia pre maximálne pohodlie

Náhlavná súprava Jabra Evolve2 30 vyniká nízkou hmotnosťou, ktorá sa postará o maximálny komfort aj pri dlhom nosení. Môžete sa tak úplne koncentrovať na pracovné hovory aj počúvanie hudby či už sa rozhodnete pre využitie súpravy doma, alebo v otvorenej kancelárii.

Slúchadlá Jabra Evolve2 30 disponujú vysoko kvalitnými 28 mm meničmi

Pri použití súpravy Jabra Evolve2 30 oceníte 28 mm reproduktory profesionálnej triedy, vďaka ktorým budete počuť zvuk v špičkovej kvalite. Meniče sú navyše doplnené pokročilou digitálnou čipovou sústavou, takže vám neunikne žiadny detail.

Náhlavná súprava Jabra Evolve2 30 so širokou kompatibilitou

Náhlavná súprava Jabra Evolve2 30 ponúka širokú kompatibilitu. Súprava podporuje všetky popredné platformy zjednotenej komunikácie (UC), takže je jej použitie veľmi jednoduché. Na využitie platformy Microsoft Teams je k dispozícii verzia s certifikáciou pre Teams, ktorá je úplne optimalizovaná a zabezpečí hovory v profesionálnej kvalite.

Ergonomický tvar sa postará o rovnomerné rozloženie tlaku

Vďaka  špeciálnemu ergonomickému tvaru súprava Jabra Evolve2 30 vyvíja optimálne a rovnomerne rozložený tlak. Oceníte vysokú kvalitu použitých materiálov a náušníky z pamäťovej peny, ktoré sa dokonale prispôsobia každému uchu. Získate tak maximálne pohodlie aj pri dlhšom nosení slúchadiel Jabra.

Slúchadlá Jabra Evolve2 30 majú vysoko odolnú konštrukciu

Pri práci i počúvaní hudby so súpravou Jabra Evolve2 30 oceníte vysokú odolnosť proti poškodeniu. Vnútorné i vonkajšie náušníky majú špeciálny dizajn pre vyššiu ochranu a k dispozícii je praktická spona cez hlavu s posuvníkom z nehrdzavejúcej ocele. Môžete tak súpravu Jabra Evolve2 30 pohodlne využiť kdekoľvek a bez obáv z poškodenia.

Plug-and-play pre jednoduché a rýchle pripojenie

Náhlavná súprava Jabra Evolve2 30 ponúka technológiu plug-and-play, vďaka ktorej je ihneď pripravená na prevádzku. Stačí ju tak len pripojiť a môžete ihneď začať s pracovnými hovormi a aj počúvaním obľúbenej hudby. Na pohodlné pripojenie ponúka súprava Jabra Evolve2 30 USB-A konektor.

S Jabra direct získate najnovšie aktualizácie

Vďaka Jabra direct bude vaša súprava mať vždy najnovší firmware, takže získate všetky aktuálne funkcie, aktualizácie aj opravy chýb. Slúchadlá Jabra Evolve2 30 majú ovládací panel Direct Dashboard, ktorý v každej situácii zaručí maximálne jednoduché a intuitívne ovládanie.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia USB Type-A
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Puzdro v balení
Certifikácia MS Teams, Avaya, Cisco

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 115 dB/mW

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Citlivosť -33 dB
Funkcie Potlačenie šumu, Potlačenie ozveny, Stlmenie mikrofónu

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 233 g

Platforma

Platforma PC

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  JAB799e01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  23089-999-979
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07