Obnoviť stránku

Jabra Evolve 65 MS Stereo Stand

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 186,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 181,30 €/ks

Jabra Evolve 65 MS Stereo Stand


Jabra Evolve 65 Duo je profesionálna bezdrôtová náhlavná súprava, ktorá je určená predovšetkým pre tých, ktorí potrebujú kvalitnú a káblami nezviazanú komunikáciu po internete k svojej každodennej pracovnej činnosti. Spoločnosť Jabra sa preto postarala o to, aby každá súprava bola vyrobená z tých najlepších možných materiálov, disponovala špičkovou kvalitou zvuku a radom optimalizovaných funkcií, ktoré pozdvihnú vašu komunikáciu na novú úroveň. Popustite uzdu svojej kreativite a používajte inteligentné mobilné telefóny a tablety k nikdy nekončiacej komunikácii, ktorá váš biznis pozdvihne k nebeským výšinám.


Náhlavná súprava Jabra Evolve 65 Duo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Partner pre efektívnejšiu konverzáciu

Model Jabra Evolve 65 je navrhnutý tak, aby vám pomocou digitálneho spracovania signálu DSP zaistil lepšie hovory vďaka reproduktorom, ktoré boli optimalizované na prenos hlasu. Jeho pýchou je rozhodne mikrofón s funkciou potlačenia šumu, vďaka čomu efektívne eliminuje hluk spôsobený VOIP aplikáciou či šumom signálu. Vďaka tomu sa vaši zamestnanci budú môcť plne sústrediť na to, čo je skutočne dôležité - teda na komunikáciu so zákazníkmi a obchodnými partnermi. S ohybným ramienkom mikrofónu si následne každý používateľ bude môcť náhlavnú súpravu nastaviť podľa svojich potrieb.

Neobmedzené možnosti

Komunikácia bez limitov

Predstavte si potenciál efektívnej komunikácie, ktorá úplne postráda akékoľvek drôtové pripojenie. S Jabra Evolve 65 o umiestnení svojho pracoviska rozhodujete vy, nie úloha samotná. S bezdrôtovými technológiami Bluetooth a NFC možno súpravu ľahko pripojiť k PC, inteligentnému telefónu, či tabletu, vďaka čomu budete môcť konverzovať v podstate odkiaľkoľvek, a to skutočne dlho - až celých 10 hodín. Možnosti sú v podstate neobmedzené.

Zostaňte sústredení

Vďaka dôrazu, ktorý bol kladený na dokonalé prispôsobenie ruchu kancelárie, disponuje táto unikátna súprava aj špeciálnym indikátorom činnosti (Busy Light), ktorý ostatných kolegov informuje o tom, kedy práve voláte s klientmi, a kedy ste dostupní.

Speciální indikátor činnosti uživatele

Zostaňte flexibilní

S Jabra Evolve 65 Duo získate nielen prvotriednu stereofónnu zvukovú kvalitu, ale aj unikátnu riadiacu jednotku, ktorá poskytuje ľahký prístup k najčastejšie používaným funkciám, napríklad na ovládanie hlasitosti či stlmenie všetkých zvukov naraz. Okrem toho možno rovno prijímať a ukončovať hovory, vďaka čomu sa zvyšuje celková flexibilita a efektivita v priebehu pracovnej činnosti a vy sa tak budete môcť lepšie sústrediť na samotný obsah konverzácie, nie na technické okolnosti.

Svoboda bez drátů
Náhlavní souprava Jabra Evolve 65 Duo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Optimalizované pre Microsoft Lync

Bluetooth súprava Jabra Evolve 65 Duo je takisto plne optimalizovaná pre použitie s balíkom Microsoft Lync, vďaka čomu je jej správa v rukách skúseného administrátora skutočnou hračkou. Samozrejmosťou je v tomto profesionálnom segmente aj plnohodnotná certifikácia Skype for Business, takže budete môcť volať skutočne komukoľvek, či už na mobilnom telefóne či online. Pripojenie následne prebieha prostredníctvom technológie Plug & Play, takže slúchadlá iba pripojíte a sú úplne funkčné. 

Kľúčové vlastnosti Jabra Evolve 65 Duo

  • Bluetooth a NFC pre jednoduchú komunikáciu bez káblov
  • Optimalizovaná pre hlasovú komunikáciu
  • Digitálne spracovanie zvukového signálu DSP
  • Koženkový náušník pre komfortné nosenie
  • Jednoduché pripojenie cez USB
  • Praktická riadiaca jednotka pre prijímanie hovorov a ovládanie hlasitosti
  • Certifikácia Microsoft Lync a Skype for Business pre jednoduchú správu
  • Mikrofón s funkciou potlačenia hluku, vďaka čomu je sústredenie prevedené na samotný hovor
  • Funkcia PeakStop pre vyrovnávanie hladín hovoru a jednotlivých zdrojov zvuku

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 4.0

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti

Charakteristika slúchadiel

Citlivosť 93,6 dB/mW

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 10 000 Hz
Citlivosť -17 dB
Funkcie Potlačenie šumu, Potlačenie ozveny

Batéria

Výdrž batérie (slúchadlá) 14 h
Nabíjanie akumulátora Bezdrôtové nabíjanie

Hmotnosť

Hmotnosť 310 g

Platforma

Platforma PC

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  JAB7410a1a
Produktové číslo:  6599-823-399
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19