Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jabra Engage 75 Stereo

4,0 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
359,90 €

Jabra Engage 75 Stereo

Profesionálna bezdrôtová náhlavná súprava pre digitálne kontaktné centrá

Ak pri práci potrebujete často telefonovať so zákazníkmi alebo spolupracovníkmi, ťažko budete hľadať lepšiu voľbu ako profesionálny bezdrôtový headset Jabra Engage 75 Duo. Táto špičková náhlavná súprava umožňuje prenos signálu až na vzdialenosť 150 metrov, takže počas hovoru nebudete nijako obmedzovaní. Súprava je mimoriadne pohodlná a vďaka nízkej hmotnosti len 82 gramov ju na hlave vôbec neucítite.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej náhlavnej súpravy Jabra Engage 75 Duo

  • Bezdrôtové handsfree slúchadlá navrhnuté do kancelárií a call-centier
  • Extrémne ľahká konštrukcia
  • Bezdrôtový dosah DECT 150 metrov, Bluetooth rozhranie
  • Možnosť pripojenia až k 5 zariadeniam súčasne
  • Pokročilý mikrofón s čistým zvukom bez šumu
  • Vstavaný LED indikátor hovoru
  • Mäkké náušníky a nastaviteľný hlavový most
  • Moderná dokovacia stanica s dotykovým displejom
  • Integrovaná batéria s výdržou 13 hodín a funkciou rýchleho nabíjania
  • Certifikácia pre Skype for Business Open Office
  • 256-bitové šifrovanie AES, 128-bitová autentizácia a zabezpečenie DECT

Krištáľová čistota hovorov a konzistentná hladina zvuku

O prenos zvuku v krištáľovej čistote sa stará pokročilý mikrofón s technológiou potlačenia okolitého šumu a vylepšené reproduktory. Vďaka tomu je zaistená vysoko kvalitná reprodukcia zvuku aj v hlučnom prostredí. Headset Jabra Engage 75 Duo je možné používať bezdrôtovo alebo pripojiť cez bežný micro USB kábel.

Bezdrôtový headset Jabra Engage 75 Duo ponúka celodennú výdrž batérie

Náhlavná súprava Jabra Engage 75 Duo disponuje integrovanou batériou s výdržou až 13 hodín pri aktívnom používaní. Slúchadlá môžete nabiť extrémne rýchlo vďaka technológii FastCharge, ktorá doplní 40 % kapacity batérie len počas 30 minút. Náhlavnú súpravu Jabra Engage možné pripojiť až k piatim zariadeniam súčasne (softvérový telefón, Bluetooth zariadenia, stolný telefón, analógový telefón).

Zvýšená ochrana sluchu


Bezdrôtová náhlavná súprava Jabra Engage 75 Duo je vybavená pokročilými technológiami ochrany sluchu PeakStop™ a IntelliTone™ 2.0, ktoré okamžite odstránia potenciálne škodlivé hlasné zvuky. Navyše môžete nastaviť preferovanú hlasitosť hovorov na zabezpečenie konzistentnej úrovne počas celého dňa.

Náhlavná súprava Headset Jabra Engage 75 Duo je dodávaná s modernou dokovacou základňou

Súčasťou príslušenstva headsetu Jabra Engage 75 Duo je špeciálny stojan na slúchadlá s dotykovým displejom, pomocou ktorého ľahko nastavíte funkcie headsetu a nechýbajú ani indikátory stavu batérie a pripojenia. Základňa zároveň funguje ako dokovacia stanica, ktorú k zdroju energie pripojíte pomocou štandardného microUSB kábla.

Intuitívne dotykové ovládanie priamo na slúchadle

Prostredníctvom intuitívneho ovládania integrovaného priamo na náhlavnej súprave Jabra Engage 75 Duo možno pohodlne ovládať hovory, stíšiť mikrofón či regulovať hlasitosť zvuku. Na bočnej strane náušníka je umiestnený stavový LED indikátor hovoru, ktorý upozorní vašich kolegov, aby vás nerušili počas komunikácie so zákazníkom.


Bezdrôtová náhlavná súprava Jabra Engage 75 Duo ponúka široké možnosti kompatibility

Inteligentný bezdrôtový headset Jabra Engage 75 Duo po vybalení okamžite funguje s viac ako 10 000 modelmi tradičných stolných telefónov. Je kompatibilný so všetkými webovými klientmi softvérových telefónov a modernými platformami pre kontaktné centrá od spoločností Cisco, Avaya alebo Genesys Cloud.



Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth s donglom

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 16 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 10 000 Hz
Funkcie Potlačenie šumu

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 90 g

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  JAB7300b1a6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9559-583-111

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06