Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jabra Elite 4 Active zelené

4,7 21 hodnotení
119,99 €

Jabra Elite 4 Active zelené

Hľadáte kvalitné bezdrôtové slúchadlá na vaše športové aktivity? Bezkáblové slúchadlá Jabra Elite 4 Active vás na prvý pohľad zaujmú precíznym spracovaním a prepracovaným dizajnom. Slúchadlá spoľahlivo držia v ušiach aj pri najnáročnejšom tréningu. Špičkovú kvalitu zvuku zaistia 6 mm meniče, ktoré sa postarajú o silné basy a citlivo vyladené výšky. Ochrana s certifikáciou IP57 je zárukou vysokej odolnosti proti potu aj vode, takže je možné slúchadlá bezdrôtové Jabra Elite 4 Active bez problémov použiť za každého počasia. Pomocou zabudovaných mikrofónov môžete pohodlne vybaviť telefónne hovory alebo využiť hlasových asistentov na udeľovanie hlasovýchpríkazovnaovládanie slúchadiel. Pri počúvaní hudby s bezdrôtovými slúchadlami Jabra Elite 4 Active oceníte dlhú výdrž až 7 hodín na jedno nabitie.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Jabra Elite 4 Active, zelené

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Jabra Elite 4 Active v zelenej farbe
  • Vysoká odolnosť s certifikáciou IP57
  • Technológia potlačenia okolitého hluku
  • Technológia na spoľahlivé uchytenie slúchadla v uchu
  • Kompaktné spracovanie a nízka hmotnosť bezdrôtových slúchadiel Jabra Elite 4 Active
  • Dlhá výdrž až 7 hodín na jedno nabitie a celkom 28 hodín s nabíjacím puzdrom
  • Kvalitné reproduktory s veľkosťou 6 mm pre špičkový zvuk
  • Štyri mikrofóny pre dokonale čistý zvuk pri telefonovaní
  • Bezdrôtové slúchadlá do uší Jabra Elite 4 Active s podporou hlasových asistentov
  • In-ear slúchadlá jednoducho spárujete až so 6 zariadeniami
  • Aplikácia Jabra Sound+

Spoľahlivé uchytenie v uchu

Vďaka EarGels silikónovému materiálu bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 4 Active spoľahlivo držia v uchu aj pri behu a náročnom tréningu. Silikón je mäkký a zároveň veľmi pevný. Slúchadlá do uší bezdrôtové Jabra Elite 4 preto dokonale držia a poskytnú maximálny komfort aj pri dlhom použití.

In-ear slúchadlá Jabra Elite 4 Active s aktívnym potlačením hluku

Pri použití bezdrôtových slúchadiel s mikrofónom Jabra Elite 4 Active oceníte funkciu aktívneho potlačenia okolitého hluku, vďaka ktorej sa ľahko a rýchlo zbavíte ruchu z okolia. Funkciu je možné aktivovať jednoduchým stlačením tlačidla. Vyberať môžete z niekoľkých úrovní potlačenia pomocou aplikácie Jabra Sound+. Bezdrôtové slúchadlá do uší Jabra Elite 4 Active ponúkajú aj technológiu príposluchu, s ktorým okremobľúbenejhudby spoľahlivo budete počuť aj zvuky z okolia. Táto funkcia je ideálna napríklad pri pohybe hustou mestskou premávkou.

Kvalitné meniče sa postarajú o špičkový zvuk

Bezkáblové slúchadlá Jabra Elite 4 Active sú vybavené špičkovými 6 mm meničmi, ktoré zaistia prvotriedny hudobný zážitok. Hlboké basy a vyladené výšky sa postarajú o kvalitnú motiváciu aj pri najnáročnejšom tréningu. Vďaka funkcii MySound v aplikácii Jabra Sound+ je možné navyše ekvalizér bezdrôtových slúchadiel Jabra Elite 4 Active jednoducho nastaviť presne podľa vašich predstáv.

Kompaktné spracovanie bezdrôtových slúchadiel do uší Jabra Elite 4 Active

Pri počúvaní hudby s bezdrôtovými slúchadlami Jabra Elite 4 Active oceníte kompaktné rozmery a nízku hmotnosť. Vďaka tomu sú slúchadlá bez kábla maximálne pohodlné aj pri dlhom nosení. Vylepšený dizajn EarGel ponúka užší a zaoblenejší tvar, ktorý sa dokonale prispôsobí tvaru ucha. Slúchadlá bezdrôtové Jabra Elite 4 Active sú až o 16 % menšie ako predchádzajúci najmenší model, takže ich v uchu takmerneucítite.

Vstavané mikrofóny zaistia pohodlné vybavenie telefónnych hovorov

Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 4 Active sú vybavené 4 zabudovanými mikrofónmi pre čistý zvuk pri telefónnych hovoroch. Povrch mikrofónov je osadený jemnou sieťkou, ktorá spoľahlivo chráni pred vetrom. S bezdrôtovými slúchadlami Jabra Elite 4 Active tak získate maximálne zrozumiteľné hovory, či už práve makáte v telocvični alebo pracujete.

Kvalitná batéria s dlhou výdržou

Vďaka kvalitnej batérii ponúkajú bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Jabra Elite 4 Active predĺženú životnosť. Na jedno nabitie vydržia slúchadlá v prevádzke až po dobu 7 hodín. K dispozícii je tiež ochranné nabíjacie puzdro, s ktorým získate dostatok energie na ďalších 21 hodín počúvania. V prípade potreby je možné využiť aj funkciu rýchleho nabíjania, ktorá počas 10 minút dodá slúchadlám energiu na 1 hodinuprevádzky.

Slúchadlá na hudbu Jabra Elite 4 Active s mono režimom

Bezdrôtové slúchadlá do uší Jabra Elite 4 Active ponúkajú funkciu mono režimu, vďaka ktorému je možné každé zo slúchadiel zapnúť individuálne. Môžete tak bez problémov počúvať hudbu len s jedným zo slúchadiel a druhé napríklad nechať nabíjať. S bezdrôtovými slúchadlami Jabra Elite 4 Active tak získate dokonalú voľnosť a okrem obľúbených skladieb spoľahlivo budete počuť aj okolitý zvuk.

Pohodlné ovládanie hlasovými povelmi

Pri počúvaní hudby s bezkáblovými slúchadlami Jabra Elite 4 Active oceníte podporu hlasových asistentov, vďaka ktorým je možné in-ear slúchadlá pohodlne ovládať prostredníctvom hlasových povelov. Stačí jednoducho vybrať požadované nastavenie v aplikácii Jabra Sound+ a okamžite môžete začať využívať zabudovaných asistentov Alexa, Siri alebo Google Assistant.

Slúchadlá na mobil Jabra Elite 4 Active ponúkajú vysokú odolnosť

Vďaka ochrane s certifikáciou IP57 sú slúchadlá na mobil Jabra Elite 4 Active vysoko odolné proti potu aj vode. Môžete ich tak bez problémov využiť pri cvičení aj pobyte v prírode. Pri používaní bezdrôtových slúchadiel Jabra Elite 4 Active oceníte aj kvalitné materiály a nízku hmotnosť, ktorá zaistí maximálne pohodlie aj pri dlhom nosení.


Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky aptX, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Stupeň krytia IPX7
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 118 dB/mW

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Frekvencia do 20 000 Hz
Funkcie Potlačenie šumu, Potlačenie ozveny, Stlmenie mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 28 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 7 h
Výdrž batérie (puzdro) 21 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, V puzdre

Farba

Farba Zelená

Hmotnosť

Hmotnosť 47,5 g
Kód:  JAB1070b5c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  100-99180002-60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19