Obnoviť stránku

Jabra Elite 3 sivé

4,1 66 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,99 €

Jabra Elite 3 sivé

Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 vám ponúknu vysokokvalitný zvuk

Nerobte kompromisy a zaobstarajte si bezdrôtové slúchadlá, ktoré vynikajú kvalitou reprodukcie, štýlovým a ergonomickým dizajnom, dlhou životnosťou a stabilným pripojením bluetooth. S bezdrôtovými slúchadlami Jabra Elite 3 môžete vďaka zabudovaným mikrofónom prijímať telefónne hovory alebo používať hlasového asistenta Alexa. V intuitívnej aplikácii Sound+ môžete zvuk upraviť podľa svojich potrieb. Slúchadlá bezdrôtové dostanete v magnetickom nabíjacom puzdre, ktoré uchováva dostatok energie na tri plné nabitia – 21 hodín. Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 vydržianajedno nabitie hrať až 7 hodín. Ergonomický dizajn účinne izoluje okolité zvuky, a ak chcete hovoriť so svojím okolím, môžete použiť funkciu príposluchu HearThrough. Ak vás počas počúvania hudby na cestách zastihne dážď, nezúfajte. Slúchadlá bezdrôtové Jabra Elite 3 odolávajú náročným podmienkam vďaka stupňu krytia IP55.

Sivé bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 a ich kľúčové vlastnosti

  • Jabra Elite 3 využívajú na pripojenie k zariadeniu bezdrôtovú technológiu bluetooth 5.2
  • Bezdrôtové slúchadlá majú 6 mm meniče, ktoré vynikajú čistou reprodukciou zvuku
  • Ergonomický dizajn umožňuje, aby slúchadlá bezdrôtové pohodlne sedeli v ušiach a izolovali okolité zvuky
  • Každé slúchadlo má 4 zabudované mikrofóny na jednoduché vybavovanie handsfree hovorov, používanie hlasového asistenta a na prevádzku príposluchu
  • Batéria v slúchadlách vydrží až 7 hodín počúvania a magnetické nabíjacie puzdro vám poskytne dostatok energie na 3 plné nabitia
  • V aplikácii Sound+ si môžete prispôsobiť parametre slúchadiel, aby ste si zlepšili zážitok z počúvania
  • Funkcia HearThrough využíva mikrofóny na zachytávanie okolitého zvuku, ktorý sa prehráva v reproduktoroch, takže môžete komunikovať s okolím
  • Slúchadlá odolajú dažďu vďaka odolnosti IP55
  • Elegantný dizajn v sivej farbe

Prispôsobte si zvuk podľa svojich potrieb

Na zabezpečenie vysokej kvality zvuku majú bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 vnútri ukryté 6 mm meniče, ktoré poskytujú bohatý a čistý zvuk s výraznými basmi. Ďalšou výhodou je široká škála možností vylepšenia zvuku prostredníctvom intuitívnej aplikácie Sound+. V súčasnosti je k dispozícii 5 predvolieb, ale čoskoro budú rozšírené o ďalšie.

Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 skvele izolujú okolitý hluk

Pri počúvaní sa nenechajte rušiť okolitým hlukom. Bezkáblové slúchadlá Jabra Elite 3 boli navrhnuté tak, aby výrazne izolovali hluk z vášho okolia a aby ste si mohli naplno vychutnať svoju obľúbenú hudbu. Ak chcete, môžete používať iba jedno slúchadlo v mono režime, zatiaľ čo druhé sa nabíja v magnetickom puzdre, a naopak.

Vďaka inteligentnému počúvaniu budete vedieť, čo sa deje okolo vás

Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 plne využívajú technológiu príposluchu HearThrough. Môžete sa ľubovoľne rozprávať so svojím okolím a objednať si kávu bez toho, aby ste si museli vytiahnuť slúchadlá z uší. Slúchadlá Jabra Elite 3 majú zabudované mikrofóny, ktoré zachytávajú okolitý zvuk a potom vám ho prehrávajú. Ak chcete, môžete počuť všetko, čo sa deje okolo vás.

Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 umožnia pohodlné telefonovanie

So slúchadlami na ušiach môžete bezproblémovo vybavovať telefónne hovory a nemusíte hľadať tichý kút, aby ste mohli nerušene hovoriť. Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 majú 4 mikrofóny. Tak vás bez problémov budú počuť na druhej strane a vy nebudete musieť zbytočne kričať.

Batéria Jabra Elite 3 vás nesklame

Či už ste doma alebo na cestách, nemusíte sa obávať, že sa vám v slúchadlách vybije batéria. Jabra Elite 3 dokážu na jedno nabitie hrať až 7 hodín, pričom v nabíjacom puzdre je dostatok energie na tri plné nabitia bezdrôtových slúchadiel. Určite oceníte, že bezdrôtové puzdro je vybavené funkciou rýchleho nabíjania, takže môžete svoje slúchadlá bez kábla Jabra Elite 3 v krátkom čase opäť oživiť.

Stabilné a rýchle pripojenie slúchadiel cez bluetooth 5.2

Pripojte bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 k inteligentnému zariadeniu pomocou bluetooth 5.2. To vám umožní získať stabilný a vysokokvalitný prenos zvuku, takže vám neunikne žiadny tón. Slúchadlá bezdrôtové Jabra Elite 3 podporujú hlasového asistenta Alexa (len pre Android). Všetky informácie môžete ľahko zistiť jednoduchým opýtaním sa. Rovnako jednoducho môžete začať počúvať hudbu z aplikácie Spotify (len pre Android). Jednoducho ich spárujete pomocou funkcie Google Fast Pair.

Bezdrôtové slúchadlá dokonale sadnú na vaše uši

Bezdrôtové slúchadlá Jabra Elite 3 si vás získajú kvalitným spracovaním v elegantnom dánskom štýle a skvelou ergonómiou. Vďaka tomu slúchadlá nielen dobre vyzerajú, ale aj pohodlne sedia v ušiach. Počúvanie hudby, podcastov alebo audiokníh bude s bezdrôtovými slúchadlami Jabra Elite 3 potešením.

Bezdrôtovým slúchadlám Jabra Elite 3 neublížia ani vrtochy počasia

Nech je vonku akékoľvek počasie, voda slúchadlám Jabra Elite 3 neublíži. Slúchadlá bez kábla majú krytie IP55, takže im voda ani pot neublížia. Slúchadlá Jabra Elite 3 tak môžete používať aj pri športe.


Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky aptX, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Stupeň krytia IPX5
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 118 dB/mW

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Frekvencia do 20 000 Hz
Funkcie Potlačenie šumu, Potlačenie ozveny, Stlmenie mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 28 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 7 h
Výdrž batérie (puzdro) 21 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, V puzdre

Farba

Farba Sivá

Hmotnosť

Hmotnosť 38 g

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  JAB1070b3c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  100-91410000-60

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16