Obnoviť stránku

JABRA Easy Talk

4,5 74 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JABRA Easy Talk

Perfektne spracovaný bluetooth headset JABRA Easy Talk vám zaručí vysoký štandard komfortu aj pri celodennom používaní a to aj za veľmi nízku cenu. Dokáže eliminovať rušenie od vetra i okolitého hluku a vďaka tomu zaisťuje maximálne zreteľnú konverzáciu ako aj perfektné snímanie hlasu so starostlivo umiestneným mikrofónom a DSP technológiou.
JABRA Easy Talk môžete spárovať až s dvoma zariadeniami, pričom s nimi môžete byť v spojení súčasne. Pri volaní vie automaticky nastavovať hlasitosť a jeho pripojenie je veľmi jednoduché. Zariadenie vydá po pripojení na mobilný telefón, počítač, GPS alebo iné zariadenie s technológiou bluetooth tón a výstražný tón pri upozornení na slabú batériu. S integrovanou batériou budete môcť telefonovať až 6 hodín alebo byť pripravení 8 dní v pohotovostnom režime.
Parametre a špecifikácia:
Základné:
bluetooth verzie 2.1+ EDR
Podporované bluetooth profily: Hands-Free Profile (v1.5), Headset Profile
Podporované režimy: EDR, eSCO
Prevádzkový rozsah: 10 metrov
Maximálny počet spárovaných zariadení: maximálne 2 spojenie v jeden okamih
Funkcie (niektoré sú závislé od pripojeného zariadenia):
Prijatie hovoru, ukončenie hovoru, odmietnutie hovoru, hlasové vytáčanie, posledné volané číslo, ovládanie hlasitosti, indikátor stavu batérie a bluetooth spojenia na displeji, 2 hlasové upozornenia (indikácia slabej batérie), doba nabíjania 2 hodiny
Napájanie:
Doba hovoru: až 6 hodín
Pohotovostná doba: až 8 dní
Nabíjací konektor microUSB / B typ
AC zdroj: 100-240 V / 50-60 Hz
Hmotnosť:
8 gramov
Rozmery:
54 x 17 x 24 mm

Kód:  JQ445p1
Produktové číslo:  100-92200000-60

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17