Obnoviť stránku

JABRA CLEAR Blue

4,2 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JABRA CLEAR Blue

Ľahký bezdrôtový set JABRA Clear poskytne pohodlné nosenie, dlhú výdrž aj kvalitný zvukový zážitok pri hovore.Headset je vybavený technológiou HD Voice, ktorá zaisťuje čistú a jasnú reprodukciu zvuku.Vďaka ľahkému streamovanie z telefónu, alebo iného zariadenia vybaveného Bluetooth, si môžete užiť svoju hudbu bez obmedzenia káblami.Praktická indikácia vám hneď ukáže, koľko batérie vám ešte zostáva.Zaujme tiež modré farebné prevedenie.
Batéria vydrží 6 hodín pri hovore a až 8 dní v pohotovostnom režime.Najnutnejšie ovládacie prvky pre príjem a ukončenie hovoru nájdete priamo na tele náhlavnej súpravy.Funkcia automatického nastavenia hlasitosti vám zosilnie tých, ktorí šepkajú, a prispôsobí hlasitosť ruchu prostredia.To všetko bez toho aby ste museli hľadať po vreckách váš telefón.V balení nájdete ako praktickú nabíjačku do auta, ktorú môžete nabiť aj svoj smartphone s micro USB konektorom, tak aj nabíjací kábel pre iPhone.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Do ucha
Hlavné funkcie:
Streamovanie hudby
Automatické párovanie
Automatické nastavenie hlasitosti
USB nabíjanie
Indikátor stavu batérie
Bezdrôtová technológia:
Bluetooth 3.0
Reproduktor:
Širokopásmový, digitálne (DSP)
Mikrofón:
Viacsmerový s filtrom hluku
Batérie a napájanie:
Doba hovoru až 6 hodín
Pohotovostná doba až 192 hodín
Rozmery (D x Š x H):
54 x 17 x 24 mm
Hmotnosť:
9,5 g
Farebné prevedenie:
lesklo modré
Kód:  JQ445s2
Produktové číslo:  5707055031274
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06