Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JABRA Classic Black

4,7 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JABRA Classic Black

Jabra Classic zaujme svojím tradičným dizajnom a jednoduchou obsluhou. Podporuje niekoľko štýlov nosenia a vďaka tvarovaným gélovým nadstavcom Eargels je pohodlná po celý deň. Poteší hlasovým navádzaním, ktoré pomáha pri párovaní. Povie vám, keď je potrebné dobiť batériu a oznámi aj prichádzajúce hovory - všetko bez zapojenia rúk. Hardvérové ovládacie prvky reprezentuje posuvný prepínač zapnutie/vypnutie na bočnej strane. K dispozícii je tiež ovládanie hlasitosti, a tlačidlo na prijatie či ukončenie hovoru v centre prednej strany.
Pre spojenie so zdrojmi signálu využíva súprava bezdrôtovú technológiu Bluetooth. Podporuje dokonca aj súčasné spojenie s dvoma zdrojmi zvuku (MultiUse). Po uplynutí jednej hodiny od odpojenia všetkých zariadení vstúpi automaticky do režimu úspory batérie a následne sa vypne. K opätovnému "prebudeniu" stačí stlačiť tlačidlo prijatie/ukončenie hovoru.
Ak súpravu náhodou stratíte, ľahko ju s pomocou funkcie Find My Jabra (Nájsť moju Jabru) v aplikácii Jabra Assist opäť nájdete. Priamo na displeji inteligentného zariadenia totiž budete poznať geografickú polohu, kde ste svoju Jabra mali naposledy zapnutú. K dispozícii pre iOS aj Android.
Kľúčové prvky:

  • Jednoduchý a tradičný dizajn.
  • Posuvný prepínač (zap./vyp.) pre intuitívne ovládanie.
  • Hlasové navádzanie - povie vám, ako spárovať vaše zariadenie, oznámi vám stav batérie a poskytuje veľa ďalších užitočných informácií.
  • Vďaka závesu za ucho alebo ergonomicky tvarovaným gélovým nadstavcom Eargels je zabezpečené pohodlné nosenie po celý deň.
  • Technológia HD Voice pre lepší zvukový zážitok.
  • Režim spánku pre úsporu batérie.


Doplňujúce informácie:
Konektivita:
Bezdrôtová technológia: Bluetooth v4.0
Podporované profily: A2DP (v1.2), Hands Free Profile
(V1.6), Headset profile (v1.2)
8 spárovaných zariadení, až dve simultánne (MultiUse).
Maximálny dosah: 10 m
Prehrávanie hudby
Mikrofón:
Všesmerový s filtráciou okolitého hluku.
Napájanie:
Zabudovaná batéria
Pohotovostná doba: až 216 hodín (9 dní)
Doba hovoru: až 9 hodín
Indikátor stavu batérie
Prevedenie:
Záves za ucho/cez ucho - ohybný záves umožňuje pripevniť prijímač jemne a pohodlne k ušnému laloku.
Štandardné príslušenstvo:
2 háky na uchytenie za ucho, Eargel, Eargel so slučkou (pútkom)

Kód:  JQ427b1
Produktové číslo:  100-92300000-60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16