Obnoviť stránku

JABRA BT2047 Black

3,8 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JABRA BT2047 Black

JABRA BT2047 predstavuje ideálneho bezdrôtového spoločníka, ktorý vám ušetrí čas a umožní vyťažiť maximum z nabitého programu. Využíva technológiu Bluetooth 2.1 s NFC či automatickým párovaním a je tak ľahké headset spárovať s vašim mobilným telefónom, či iným Bluetooth zariadením. Záves za ucho EarHook sa dá jednoducho odňať alebo upraviť pre nosenie na ľavom alebo pravom uchu - podľa vašich preferencií. Poskytuje velký komfort a čistý zvuk.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché používanie, pohodlné nosenie a atraktívny dizajn
  • Veľká výdrž batérie - až 10 hodín hovoru
  • Možnosť spárovania až s 8 zariadeniami (dve súčasne)
  • Záves za ucho EarHook - pre ľavé aj pravé ucho
  • Hlasové ovládanie
  • Čistý zvuk vďaka všesmerovému mikrofónu

Hlasové ovládanie

Bluetooth headset JABRA BT2047 zaistí bezpečnú jazdu a pritom vám dovolí riešiť najrôznejšie záležitosti počas cesty do práce alebo na služobnú cestu. Vďaka špeciálnej technológii sa prístroj dokáže spárovať až s dvoma zariadeniami súčasne. Ak zvoní je jedno z nich, náhlavná súprava automaticky prijme ten správny hovor. Pokiaľ na druhý telefón príde ďalší hovor, budete upozornení, a tiež mať možnosť ho zdvihnúť. Veľkou výhodou tohto modelu je možnosť hlasového ovládania umožňujúceho napr. príjem a ukončovanie hovorov iba pomocou hlasu.

Užívateľsky prívetivá obsluha

Headset disponuje len jedným užívateľským tlačidlom, ktoré slúži na zapnutie a vynúti náhlavnú súpravu, iniciovať párovanie a ovládať hovory, bez toho aby ste sa museli dotknúť mobilného telefónu. Získajte křištáľovo čistý zvuk na oboch koncoch linky. Prepracovaný všesmerový mikrofón prenáša váš hlas, pričom redukuje hluk v pozadí, vďaka čomu vás druhý účastník hovoru na druhom konci jasne počuje. Integrovaná batéria ponúkne perfektnú životnosť až 10 hodín hovoru a 10 dní v pohotovostnom režime. V pohotovostnej dobe potom vydrží až 240 hodín.
Parametre a špecifikácia:
Technológia:
Bluetooth 2.1
NFC
Automatické párovanie
Mikrofón:
Viacsmerový s filtrom zvuku
Batérie a napájanie:
Doba hovoru: až 10 hodín
Pohotovostná doba: až 240 hodín
Spôsob nosenia:
možnosť použitia závesu na ucho

Obsah balenia:
Hands Free JABRA BT2047
USB kábel
Záves za ucho EarHooks
2 gélové nadstavce Eargels

Rozmery:
53 × 16 × 25 mm

Hmotnosť:
10 g

 
Kód:  JQ404i8
Produktové číslo:  100-92047000-60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11