Obnoviť stránku

JABRA BT2046 Black

4,3 70 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JABRA BT2046 Black

Elegantný headset JabraBT2046 s vysokou kvalitou zvuku, ktorý s telefónmi komunikuje bezdrôtovo prostredníctvom technológie Bluetooth až na vzdialenosť 10 metrov.Headset ponúka aj multifunkčnú funkciu, ktorá je jeho najväčšou prednosťou - môže koumunikovať aj s dvoma telefónmi súčasne. Je možné hlasové vytáčanie, podržanie, odmietnutie hovoru, vytočenie posledného čísla apod. Ale niektoré funkcie sú závislé od podpory pripojeného telefónu.
V kombinácii s úchytom na ucho a komfortnými ušnými vankúšikmi vám zaistí celodenné pohodlie pri nosení.K pohodliu pomôže aj naozaj nízka hmotnosť 9 gramov.Je možné tiež použiť ušný háčik.Približne za 2 hodiny nabijete plne akumulátor a potom môžete nerušene hovoriť až 8 hodín.
Parametre a špecifikácie:
Spôsob prepojenia:
Bluetooth 2.1
Dosah:
Až 10 metrov
Konektor:
micro-USB/B Type
Ostatné funkcie:
Automatické párovanie
Možnosť použiť súčasne dva telefóny
Napájanie:
Vstavaný akumulátor
Výdrž až 8 hodín hovoru alebo 10 dní v pohotovosti
Rozmery:
53 x 16 x 25 mm
Hmotnosť:
9,64 g

Kód:  JQ404ch8
Produktové číslo:  100-92046000-60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07