Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iRobot

iRobot banner

iRobot: Každodenné upratovanie bez námahy

Spoločnosť iRobot Corporation bola založená v roku 1990 Colinom Angelom, Helen Greinerovou a Dr. Rodneym Brooksom. Spoločne napĺňajú víziu, aby sa praktickí roboti stali realitou každej domácnosti. Dnes sa iRobot zaoberá vývojom nielen robotických vysávačov a mopov, ale aj robotickými produktmi vhodnými na prieskum terénu či záchranné operácie.

Nová generácia robotických vysávačov sa teší čoraz väčšej obľube. Od roku 2002, keď bol na trh uvedený prvý robotický vysávač iRobot® Roomba®, pracuje spoločnosť iRobot na ďalšom vývoji a postupne uvádza na trh nové modely. Dodnes bolo predaných viac ako 21 miliónov robotických vysávačov a iRobot je tak najpredávanejším robotickým vysávačom na svete.

Robotický vysavač iRobot Roomba

Robotické vysávače iRobot® Roomba®

Robotické vysávače iRobot® Roomba® sú určené na suché čistenie všetkých typov podláh a kobercov. Orientáciu v priestore zaisťuje inteligentná navigácia iAdapt. Vysokofunkčný trojstupňový čistiaci systém vysaje prach, všetky vlasy alebo zvieracie chlpy. Účinný filter zachytí až 99 % alergénov a jemných nečistôt. Nespadnú zo schodov a automaticky sa dobíjajú. Vybrané modely robotických vysávačov iRobot® Roomba® vás upozornia na zaplnenie zberného koša, alebo ich môžete nechať vďaka funkcii odloženého upratovania upratovať v čase, keď nikto nebude doma. Možno ich tiež ovládať pomocou smartfónu cez aplikáciu iRobot HOME. Tá zároveň umožňuje nastavovať a kontrolovať vaše upratovanie, či už ste v práci, doma alebo na ceste. iRobot® Roomba® je vysávač, ktorý vám zmení život.

Robotické mopy iRobot® Braava®

Multifunkčné a mimoriadne tiché robotické mopy iRobot® Braava® sú určené na všetky typy tvrdých podláh. Vďaka niekoľkým čistiacim režimom podlahu nielen zametú, ale aj dokonale umyjú. Zároveň je pre nich k dispozícii niekoľko typov čistiacich podložiek v závislosti na tom, či požadujete zametať alebo umývať. Robotický mop iRobot® Braava® sám zvolí vhodný režim upratovania podľa toho, akým typom čistiacej podložky ho opatríte. K dispozícii sú ako jednorazové podložky, tak aj opakovane použiteľné – tie možno prať v práčke. Rovnako ako robotický vysávač Roomba® aj iRobot® Braava® sa sám naviguje po miestnosti a deteguje väčšie nečistoty, na ktoré sa zvlášť zameria.

Robotický mop iRobot Braava
iRobot Roomba s navigáciou iAdapt 2.0

Navigácia iAdapt®

Navigácia iAdapt® navádza robotické vysávače iRobot® pomocou desiatok senzorov tak, aby upratovali s úplnou presnosťou bez ohľadu na členitosť priestoru a počet miestností. Zvládnu tak hravo upratanie bytu aj veľkého rodinného domu. Zároveň sa bezchybne vyhýbajú nábytku a iným prekážkam. Po dokončení upratovania sa robotický vysávač iRobot® vráti na rovnaké miesto, kde začal. Kým robotické mopy Braava® využívajú najmodernejšiu navigačnú technológiu iAdapt 2.0®, modely Roomba® série 900 využívajú kameru a vylepšenú navigáciu iAdapt 2.0® s vizuálnou lokalizáciou, vďaka ktorej upracú priestor s rozhlohou až 185 m² do posledného centimetra.

    iRobot a upratovanie v obmedzenom priestore

    iRobot zabudoval do svojich robotických vysávačov Roomba® a mopov Braava® senzory na detekovanie prekážok, ako sú napríklad schody, nábytok či závesy. Vďaka nim dokážu rozoznať, že sa ocitli na schodoch a zmenia tak smer upratovania. V prípade, že sa priblížia k akejkoľvek prekážke, ktorá im bude brániť pri upratovaní, spomaleným pohybom efektívne upracú okolo nej, navyše sa dostanú aj pod nábytok.

    Robotický vysávač iRobot
      Príslušenstvo k robotickým vysávačom iRobot

      Príslušenstvo iRobot

      Ponuka príslušenstva k robotickým vysávačom a mopov iRobot obsahuje predovšetkým náhradné kefy, prachové filtre, batérie alebo čistiace podložky, bez ktorých sa upratovanie nezaobíde. V ponuke však nájdete aj doplnkové príslušenstvo, ako sú napríklad diaľkové ovládanie alebo virtuálna stena. Tá chráni veci, pri ktorých nechcete, aby s nimi prišiel robotický vysávač do styku – vázy, miska s vodou a podobne. Virtuálnu stenu môžete použiť aj v prípade, keď potrebujete upratať len konkrétnu časť miestnosti.

      Robotický vysavač iRobot® Roomba Combo j7+.

      Robotický mop iRobot® Braava® Jet 240.

      Spresniť parametre
      61 položiek

      Na vašom súkromí nám záleží

      My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

      Viac informácií
      Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
      P-DC1-WEB19