Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iRobot Roomba 965

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 965

Špičkovo vybavený model od spoločnosti iRobot nesúci označenie Roomba 965 vám pomôže udržať náskok pred každodennou inváziou prachu a nečistôt. Presná navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou a trojstupňový čistiaci systém AeroForce zaistia perfektné čistenie až 185 m2. S mobilnou aplikáciou iRobot HOME v českom jazyku ovládate Roombu 965 kedykoľvek a kdekoľvek. Zabudnite na upratovanie, ako ho poznáte do teraz!


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača iRobot Roomba 965

  • Navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou
  • Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Upratovanie až 185 m2
  • Trojstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Systém proti zamotaniu do káblov
  • Akustická a optická detekcia nečistôt
  • Funkcia odloženého upratovania
  • Indikácia plného koša
  • Komunikácia v českom jazyku

Navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou

Navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou

Najvyspelejšia navigácia iAdapt 2.0 ľahko zvládne dokonalé upratovanie veľkého bytu aj domu. Roomba 965 disponuje kamerou, prostredníctvom ktorej rozpoznáva prekážky, jednotlivé druhy nábytku a zvolí správny spôsob upratovania. Bez ohľadu na členitosť priestoru uprace Roomba 960 až 185 m2.


Smart technológia s mobilnou aplikáciou iRobot HOME

S mobilnou aplikáciou iRobot HOME vo vašom smartfóne alebo tablete môžete robota ovládať, aj keď práve nie ste doma. Stačí stlačiť tlačidlo CLEAN. Aplikácia iRobot HOME v slovenskom jazyku vám ponúka celý rad ďalších užitočných funkcií a dôležitých informácií.

Smart technológia s mobilnou aplikáciou iRobot HOME

Funkcie robotického vysávača:

Odložené upratovanie

Odložené upratovanie možno nastaviť na akýkoľvek deň i čas v týždni.

Dvojité upratovanie

Roomba všetky plochy uprace dvakrát. To môže byť užitočné v domácnosti so zvieratami a pre dôkladné upratovanie.

Upratovanie pozdĺž stien

Aby bolo upratovanie čo najdôkladnejšie, Roomba povysáva na konci upratovania znova pozdĺž stien a nábytku.

Dokončenie upratovania v prípade plného zberného koša

Akonáhle sa zberný kôš naplní, robot sa vráti na miesto, kde začal a pozastaví upratovanie. Po vyprázdnení zberného koša a stlačení tlačidla CLEAN bude pokračovať v upratovaní.


Informácie:

Údržba robota

Aplikácia vás upozorní, kedy je potrebné vysypať kôš, vyčistiť kefy alebo ďalšie časti robota. Sekcia údržby takisto obsahuje inštruktáž, ako údržbu vykonať.

Pomoc

Sekcia pomocníka obsahuje napríklad odpovede na najčastejšie otázky, inštruktážne videá, kontakty na technickú podporu alebo manuál pre rýchle použitie vrátane obrazového manuálu.

História

Aplikácia si taktiež vedie štatistiky histórie jednotlivých upratovacích cyklov.


Trojstupňový čistiaci systém AeroForce

Trojstupňový čistiaci systém AeroForce

iRobot Roomba 965 je vybavený jednou z najzásadnejších inovácií v histórii robotických vysávačov – trojstupňovým čistiacim systémom AeroForce. Systém AeroForce sústredí prúd vzduchu do úzkej štrbiny medzi rotujúce kefy, čím zosilní vákuový efekt. V kombinácii s motorom 2. generácie sa sací výkon zvýši až 5×.

1. Rotujúca bočné kefka

Vďaka prítomnosti bočnej kefy dokáže Roomba efektívne čistiť aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko dostupné miesta.

2. Dve proti sebe rotujúce kefy AeroForce

Dve proti sebe rotujúce gumové kefy so špeciálnymi vodiacimi drážkami zbierajú nečistoty zo všetkých druhov podláh a kobercov. Na tvrdých podlahách kefy ženú nečistoty priamo do zberného koša. Pri upratovaní kobercov najskôr dochádza k uvoľneniu nečistôt z vlákna koberca vodiacimi drážkami, aby sa nečistoty dostali na povrch, následne ich kefy ženú do zberného koša.

3. Sací motor 2. generácie

Vysávanie jemného prachu zabezpečuje výkonný sací motor 2. generácie. Filtráciu vzduchu zaisťuje filter AeroForce.


Funkcia nabíjania počas upratovania

Ak je to potrebné, Roomba 965 sama zamieri do nabíjacej stanice, nabije sa a pokračuje v upratovaní presne tam, kde predtým skončila, kým nie je jej práca hotová.

Lítiová batéria umožní Roombe 965 upratovať až 75 minút. Prednosťou lítiovej batérie je vysoká kapacita a dlhá životnosť.

Funkcia nabíjania počas upratovania

Systém proti zamotaniu do káblov

iRobot myslí na bežnú domácnosť, a preto svoje robotické vysávače vybavil funkciou ANTITANGLE, ktorá zabráni zamotaniu a zaseknutiu sa do káblov či strapcov od koberca. Keď kefy ucítia odpor, otočia rotáciu. Týmto spôsobom sa robot z káblov uvoľní a môže pokračovať v upratovaní.


Senzory proti pádu zo schodov

Senzory proti pádu zo schodov

Senzory umiestnené na spodnej časti robota dokážu bezpečne rozoznať voľný priestor pod robotom, a tým úplne vylúčiť možnosť pádu zo schodov. Roomba sa zastaví, pekne otočí a pokračuje ďalej v upratovaní s pevnou pôdou pod kolieskami.


Veľkokapacitný zberný kôš AeroForce

Roomba disponuje veľkokapacitným zberným košom na nečistoty, ktorý pomocou AeroForce filtra zachytí najjemnejšie prachové častice.


Program SPOT

Program SPOT slúži k lokálnemu upratovaniu. Po ručnej aktivácii programu robot dôkladne uprace priestor s priemerom 1 m2. Poslúži vám ako „metlička a lopatka“, keď sa vám v kuchyni vysype cukor alebo vám uprace napríklad rohož na topánky.

Program SPOT

Profilovaný nárazník so spomaleným dotykom

Profilovaný nárazník so spomaleným dotykom

Profilovaný nárazník so spomaleným dotykom je šetrný k vášmu nábytku. Dokáže rozoznať zdanlivé prekážky ako prikrývku cez posteľ či závesy a upratať tak efektívne aj pod posteľou či práve okolo záclon a závesov.


O iRobot

Spoločnosť iRobot Corporation bola založená v roku 1990 Colinom Anglom, Helen Greinerovou a Dr. Rodney Brooksom. Spoločne mali víziu, že sa praktickí roboti stanú realitou a rozhodli sa ju uskutočniť. V súčasnej dobe používa roboty iRobot viac ako 15 miliónov zákazníkov z Európy, USA i Ázie. iRobot je svetový líder vo vývoji domácich, vojenských a priemyselných robotov. Vyhráva väčšinu komerčných súťaží v robotike a patrí medzi významných vývojárov robotov pre NASA.

O IROBOT

Obsah balenia iRobot Roomba 965

  • 1× iRobot Roomba 965
  • 1× Nabíjacia základňa s integrovaným adaptérom
  • 1× Batéria Li-Ion (vnútri robota)
  • 1× Náhradná bočná kefka

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief 1 ×
Prekonanie prekážky do výšky 1,6 cm
Funkcie Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Vlastnosti Indikátor plného koša, Nárazník so spomaleným dotykom, Trojstupňový čistiaci systém

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 2 h
Doba chodu 75 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Kefy Bočná

Filtre

Typ filtra HEPA filter, AeroForce filter

Farba

Farba Sivá

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 58 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 9,5 cm
Šírka 35,1 cm
Hĺbka 35,1 cm
Hmotnosť 3,9 kg
Kód:  IRORB965
Produktové číslo:  Roomba 965
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09