Obnoviť stránku

iRobot Roomba 960

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 960

Vysať podlahu bez toho, aby ste sa zdvihli z gauča - hudba budúcnosti alebo realita? S inovativním robotickým vysávačom od renomovanej značky Roomb® je to všetjo na dosah ruky. Ovládnete ho pomocou aplikácie na vašom smartfóne. Tento model prináša zároveň veĺké vylepšenie predovšetkým v podobe inteligentného systému navigácie iAdap®, ktorá sa dokonale prispôsobí vašej domácnosti a sama pripraví nejlepšiu možnú cestu upratovania. Na jedno nabitie vydrží až 75 minút prevádzky, akonáhle vysávaču energia začne dochádzať, automaticky sa vráti do stanice dobiť a hneď potom dokončí zadanú prácu. Majte čistotu vášho doma dokonale pod kontrolou a navyše bez námahy.  

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie vo vašom smartfóne
  • Hravo zvládne aj vysávanie kobercov a prechody medzi miestnosťami
  • Kamera na perfektné zmapovanie domácnosti
  • Signalizácia plného zásobníka na nečistoty
  • Poradí si s prachom, nečistotami aj vlasmi bez namotania na kefy
  • Dlhá výdrž až 75 minút na jedno nabitie

Precízne výsledky upratovania

Ako sa vysávač postará o skvelé výsledky? Už sám o sebe je vybavený 3 stupňovým systémom AeroForce®, ktorý je až 5 krát výkonnejší, než predchádzajúca verzia Roomba®séria 600 alebo 700. K tomu pripočítajte inteligentný systém vyhľadávajúci viac znečistené miesta, aby im mohol venovať zvýšenú pozornosť a zabezpečiť dokonalé vyčistenie. Pri prechode na koberec vysávač automaticky navýši svoj výkon až 10 krát na zabezpečenie dostatočnej sily na odstránenie prachu aj z takto odolného povrchu. Vďaka svojej nízkej výške navyše ľahko vlezie aj pod nábytok a nedá tak žiadnemu prachu šancu. Nechajte starostlivosť o čistú podlahu v rukách odborníka a získajte čas na veci, ktoré sú naozaj dôležité. 

Inteligentná navigácia

Ať máte garsonku alebo rozsiahly byt s mnohými miestnosťami, robotický vysavač Roomba® 960 si hravo poradí v priestore. Na perfektnú orientáciu je vybavený taktiež kamerou, vďaka ktorej má neustále prehľad, kde sa nachádza. Zároveň si dokonale zmapuje prostredie a prekážky v domácnosti, v ktorej sa potom nestratí a nastaví si najlepšiu trasu. Po prvotnom vyčistení plôch sa v závere vysávania cielene zameriava ešte na steny a hrany nábytku pomocou bočných kief, takže žiadna nečistota neutečie. Samozrejmosťou je detekcia schodov na bezpečnú prevádzku a signalizácia plného zásobníka. 

Poteší vás tiež automatický systém vrátenia sa do stanice na dobitie energie. Vysávač si zapamätá, kde s upratovaním prestal a plynule sa vráti k rozrobenej práci. Vám bude stačiť nainštalovať si do  telefónu aplikáciu iRobot HOME a upratovanie vysávaču jednoducho naplánovať na určitú dobu, alebo ho jediným dotykom povolať do akcie ihneď. 

Doplňujúce informácie

Obsah balenia:
iRobot Roomba 960
Nabíjacia stanica Home Base
Sieťový kábel
Virtuálna stena Dual Mode Virtual Wall
1× extra filter
1× bočná kefka

Rozmery:
31,5 × 9,5 cm

Hmotnosť:
3,9 kg

Objem zásobníka:
600 ml

Maximálne pokrytie:
až 185 m2

Maximálna výška prahu:
1,6 cm

 

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 1,6 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Vlastnosti Nárazník so spomaleným dotykom, Trojstupňový čistiaci systém

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Ďalšie príslušenstvo Virtuálna stena

Filtre

Typ filtra AeroForce filter
Kód:  IROVRSK24
Produktové číslo:  Roomba 960
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08