Obnoviť stránku

iRobot Roomba 886

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 886

S unikátnym robotickým pomocníkom bude vaša podlaha vždy dokonale uprataná aj bez práce a zbytočnej námahy. Ušetrite si čas strávený nad náročným upratovaním a venujte sa radšej svojim koníčkom a blízkym. Robotický vysávač iRobot Roomba vám toto umožní a stane sa tak vaším obľúbeným spotrebičom. Šikovný vysávač disponuje radom inovatívnych technológií, praktickým vybavením aj elegantným dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentný navigačný systém iAdapt až so 40 senzormi
  • Unikátna technológia AeroVac 2. generácie - vyhľadáva najviac znečistené miesta
  • Dvojitý filtračný systém AeroVac
  • Vhodné aj pre majiteľov domácich maznáčikov
  • Vymedzenie upratovacieho priestoru s pomocou virtuálnej steny s majákom
  • V prípade vybitia automaticky vyhľadá nabíjaciu stanicu a dobije sa
  • Možnosť naplánovať presný čas vysávania
  • Kombinácia bočnej kefy, dvoch hlavných gumových kief a výkonného vysávanie

Pre extra výkonné a dôkladné upratovanie

Špičkový spotrebič je vybavený priestranným zásobníkom na nečistoty a prach. Na preplnený kôš vás automaticky upozorní svetelná signalizácia. Disponuje patentovaným 3stupňovým systémom čistenia DirectDetect 2. generácie, vďaka čomu dokáže účinne odstrániť až o 50% viac prachu, nečistôt a vlasov. Navyše aktívne vyhľadáva znečistené miesta a venuje sa im intenzívnejšie. Využíva dômyselnú kombináciu bočnej kefky, dvoch hlavných proti sebe rotujúcich gumových kief a vysokého výkonu. Inovatívna technológia AeroForce zaistí až 5krát výkonnejšie vysávanie. Čistiace kefy sú navyše odolné voči namotávaniu vlasov a dlhých chlpov, čo vám ušetrí veľa času i práce pri údržbe spotrebiča. Prednosťou je aj vysoko inteligentná navigačná technológia iAdapt, vďaka ktorej vysávač dokáže zmonitorovať priestor viac ako 67 krát za minútu s pomocou 42 špeciálnych senzorov. Pre maximálne pokrytie celej upratovacie plochy využíva cez 40 rôznych pohybov. Nemusíte sa tak obávať, že by nejaké miestečko zostalo neupratané.

Naplánujte upratovanie a vymedzte priestor

Vysávanie ešte nikde nebolo tak komfortné. Aktivujte iRobot jediným stlačením tlačidla, alebo si dopredu navoľte týždenný plán upratovania. Využitím špeciálnej virtuálnej steny s majákom ľahko vymedzíte priestor, ktorý chcete nechať upratať. Vďaka tomu sa iRobot chytro vyhne najrôznejším miestam a objektom.

Vhodný pre všetky povrchy i členité priestory

Jedinečný spotrebič sa ľahko dostane aj do ťažko dostupných miest, pod úzky nábytok, za závesy a pomocou bočnej metly intenzívne vymetie prach v okolí vášho nábytku, stien a rohov. Je vhodný aj pre intenzívne vysávanie kobercov, drevených podláh, keramických dlaždičiek aj linolea. Vďaka špeciálnym senzorom nenaráža do nábytku, nepadá zo schodov a každú miestnosť vysaje hneď niekoľkokrát. Skvele si poradí aj v náročne členenom priestore.

Veľká výdrž, automatické dobytie a skvelé príslušenstvo

Vďaka výkonnej batérii XLife zvládne na jedno nabitie vysávať až tri hodiny. Potom automaticky zájde do nabíjacej stanice Home Base, kde sa cca 3 hodiny dobíja. Maximálne pokryje plochu s rozmerom až 150 m 2 a bezpečne prekoná výšku prahu s rozmerom až 1,6 cm. Jednou z predností je aj veľmi nízka hlučnosť, len 60 dB. Samozrejmosťou je špičkový filtračný systém HEPA, ktorý zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice. Poteší vás tiež bohaté príslušenstvo. V balení nájdete nabíjaciu stanicu Home Base, sieťový kábel, virtuálnu stenu s majákom, jednu batériu XLife a špeciálny HEPA filter.

Doplňujúce vlastnosti:
Rozmery:
35 × 9,2 cm
Maximálna pokrytie:
Až 150 m 2
Balenie obsahuje:
iRobot Roomba 886
Nabíjaciu stanicu Home Base
Sieťový kábel
Virtuálne stenu s majákom
Batériu XLife
HEPA filter

 

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Doba chodu 176,47 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Farba

Farba Sivá

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB
Kód:  IROVRSK18
Produktové číslo:  R886
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14