Obnoviť stránku

iRobot Roomba 866

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 866

Robotický vysávač je vybavený adaptívnou čistiacou hlavou AeroForce, ktorá sa dynamicky prispôsobuje akémukoľvek upratovanému povrchu, či už ide o plávajúce podlahy, koberce, linoleá alebo dlažbu. Na uloženie nečistôt disponuje zberným košom AeroForce, ktorý s pomocou HEPA filtru zachytí aj najjemnejšie prachové častice. Indikátor plného koša vás upozorní na vysypanie. Systém Dirt Detect druhej generácie pomocou akustických a optických senzorov deteguje nadmerne znečistené miesta, na ktoré sa vysávač intenzívne zameria. Nevadí mu tma a ani prekážky, takže možno naplánovať a načasovať upratovanie na každý deň v iný čas.

Určite oceníte, že efektivita vysávania vzrástla vďaka čistiacej technológii AeroForce o 50 %. Až 5× väčšiu saciu silu dopĺňajú nové gumené kefy s vodiacimi drážkami, ktoré účinne zozbierajú prach, hrubé i veľmi jemné nečistoty zo všetkých druhov podláh a kobercov. Systém bočného upratovania v rohoch a pozdĺž stien Wall Follow zabezpečí perfektné upratovanie aj týchto častí v miestnosti. Vysávač má tiež ochranu pomocou systému Antitangle proti zamotaniu do káblov a strapcov od koberca. Tento model vysávača sa môže pochváliť tichším chodom, dvakrát dlhšou životnosťou batérie a dvojnásobnou kapacitou zberného koša. Uľahčite si prácu pri upratovaní s týmto skvelým a praktickým robotickým vysávačom iRobot Roomba.

Hlavné prednosti

  • Vysáva všetky typy tvrdých podláh i kobercov
  • Navigácia iAdapt
  • Čistiaci systém AeroForce
  • Systém bočného upratovania v rohoch a pozdĺž stien Wall Follow
  • Adaptívna čistiaca hlava s gumovými kefami AeroForce
  • Veľkokapacitný zberný kôš AeroForce
  • Trojstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Filtrácia: HEPA filter
  • Indikátor plného koša
  • Systém Antitangle proti zamotaniu do káblov a strapcov od koberce
  • Akustická a optická detekcia nečistôt
  • Funkcia načasovania upratovania
  • Profilovaný nárazník so spomaleným dotykom
  • Senzory proti pádu zo schodov
  • Batéria: XLife
  • Nabíjacia stanica s integrovaným adaptérom

Šikovný systém iAdapt

Zabudované senzory komunikujú s programom vysávača a monitorujú uprataný priestor 67× za sekundu v spolupráci so 40 preddefinovanými pohybmi. Umožňujú tak robotom iRobot pružne reagovať na aktuálne podmienky v miestnosti. Vysávač navštívi každé miesto 4× na zabezpečenie kvalitného upratovania. Na základe vstupných dát vyhodnotí najvhodnejšie pohyby a pustí sa do práce. Na vysávanie používa podtlakové sanie v kombinácii s dvoma špeciálne navrhnutými protibežnými kefami s rôznou rýchlosťou rotácie. Tie sú schopné zdvihnúť z podlahy nečistoty a bezpečne ich uložiť v zbernom koši. Zostávajúci jemný prach je potom vysávaný pomocou podtlakového sania. HEPA filter zase zaručuje zachytenie najjemnejších prachových častíc. Vďaka kombinácii týchto systémov dosahuje tej najvyššej efektivity. Nezávislé testy potvrdzujú až 98 % účinnosť. To je zárukou dokonalého upratovania.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief 1 ×
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania

Napájanie

Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 176 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Bočná

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Farba

Farba Sivá
Kód:  IROVRSK11
Produktové číslo:  R866040
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08