Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iPod Shuffle 2 GB Space Gray

4,8 31 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

iPod Shuffle 2 GB Space Gray

Legendárny hudobný prehrávač

Hudobný prehrávač iPod Shuffle ponúkne aj napriek svojmu miniatúrnemu telu skutočne zaujímavé vlastnosti. Budete ho môcť nosiť pri sebe počas prakticky akejkoľvek činnosti, pretože zariadenie je vybavené štipcom, ktorý umožňuje jednoduché a rýchle prichytenie na oblečenie, za opasok alebo napríklad na popruh batohu.


Revolučná služba VoiceOver

iPod Shuffle síce nemá displej, ale stačí stlačiť tlačidlo VoiceOver a prehrávač vám povie, aký song práve prehráva. Pomocou hlasových pokynov navyše môžete prepínať aj medzi playlistami. Vnútorná pamäť s veľkosťou 2 GB navyše postačí na uloženie veľkého množstva hudobných súborov v mnohých formátoch.

Váži len 12,5 gramu

Prehrávač je neskutočne ľahký - váži iba 12,5 gramu a keby neprinášal kvalitný zážitok z počúvania hudby, určite by ste po chvíli zabudli, že ho stále máte pri sebe. Telo bolo vyrobené z lešteného hliníka a disponuje veľkým ovládacím prvkom na absolútnu a hlavne jednoduchú kontrolu počas prehrávania.

Ovládací prvky
Ovládací prvky

Miniatúrne rozmery, ale dlhá výdrž

Na jedno nabitie poskytne až 15 hodín počúvania hudby, takže môžete pokojne počúvať vaše obľúbené skladby po celý deň. Zariadenie je možné dobíjať cez USB port počítača či prostredníctvom voliteľnej nabíjačky. Nechýba ani 3,5 mm jack na pripojenie stereo slúchadiel, ktoré sú navyše súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Pamäť

Veľkosť úložiska 2 GB

Pripojenie

Pripojenie Jack (3,5mm), USB 2.0

Podporované formáty

Podporované audio formáty AAC, AIF, Apple Lossless, Audible, MP3, WAV

Charakteristika

Frekvencie výstupu od 20 Hz
Frekvencie výstupu do 20 000 Hz
Impedancia výstupu do 32 Ohm

Batéria

Doba hrania – hudba 15 h

Rozmery a hmotnosť

Šírka 31,6 mm
Výška 29 mm
Hĺbka 8,7 mm
Hmotnosť 12,5 g

Obsah balenia

Obsah balenia Slúchadlá
Kód:  JA005g2c1
Produktové číslo:  MKMJ2HC/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08