Obnoviť stránku

iPhone 4S 8GB černý EU

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

iPhone 4S 8GB černý EU

Nová verzia najpopulárnejšieho telefónu sveta - iPhone 4S - Je tu a prináša so sebou celý rad noviniek, vylepšení a revolučných prvkov. Ako už názov napovedá, iPhone 4S je nástupcom a evolúciou modelu iPhone 4. Čo sa vzhľadu týka, telefóny sa príliš nelíši, novinka je inak riešená len v oblasti okolo antén. O to viac zmien však nájdeme vo vnútri prístroja a ďalšie novinky predkladá tiež nová verzia populárneho operačného systému iOS.
iPhone 4S sa môže chváliť predovšetkým skvelým dvojjadrovým procesorom Apple A5 (Rovnaký nájdeme aj v iPad 2), ktorý telefón zrýchli až dvojnásobne oproti jeho predchodcovi. Znamená to, že aj pri veľkom softvérovom zaťažení budú reakcie prístroja plynulé a rýchle. Grafický akcelerátor doznal ešte väčšieho zlepšenie - jeho výkon je hneď sedemkrát vyššia a opäť disponuje dvojicou jadier. Z iPhone 4S sa tak stáva ideálny spoločník pre hranie najmodernejších mobilných hier v špičkovej grafike.
Fotoaparát, ktorým sa iPhone 4S môže pochváliť je vskutku špičkový - Vďaka 8megapixelovému čipu je možné robiť snímky v maximálnom rozlíšení 3264 x 2448 px. Je vidieť, že v Apple sa na fotoaparáte naozaj zapracovalo - je schopný spracovať o tri štvrtiny viac svetla a snímky majú byť o celú tretinu ostrejšie ako u iPhone 4. Očakávanou samozrejmosťou je tiež možnosť nahrávať fullHD video (1080p) s podporou stabilizácia obrazu a redukciou šumu počas záznamu. Fotoaparát tiež zvláda funkcie ako rozpoznanie tváre a disponuje LED bleskom.
Ďalšia vlna noviniek prichádza spoločne s novou, vylepšenou verziou operačného systému iOS 7, ktorá prináša mnoho nových vlastností a funkcií naplno využívajúcich potenciál skrytý vo vnútri telefónu. Jasnejšie a jednoduchšie ikony. Prostredie, ktoré pôsobia naživo a plynule. Najvyššia možná úroveň zabezpečenia a ešte oveľa viac. Svetovo najpokročilejší operačný systém iOS 7 je perfektným spoločníkom iPhonu 4S.
iPhone 4S prináša revolúciu aj v oblasti hlasového ovládania telefónu - zoznámte sa s šikovným pomocníkom Siri. Vďaka tejto novej technológii si môžete vytvoriť schôdzku, pridať upomienku či dokonca spýtať aké bude počasie a či bude potrebné vziať si so sebou dáždnik. Všetko úplne prirodzene a bez akejkoľvek úpravy hlasu. Siri Vám rozumie.
Kód:  RI018bs1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11