Obnoviť stránku

Archív - iPad Air

Apple iPad Air predstavuje vyvážený kompromis medzi výkonom a prenosnosťou, vďaka čomu je v porovnaní s ostatnými modelmi iPadov jedinečný. Operačný systém iPadOS zaisťuje plnú kompatibilitu a optimalizáciu pre tabletové prostredie, čo zvyšuje produktivitu a kreativitu. iPad Air zdieľa ikonický dizajn s kovovým telom a moderným vzhľadom, avšak s niektorými kompromismi v porovnaní s Pro verziou. Čítajte ďalej a dozviete sa oveľa viac.

Spresniť parametre
29 položiek

Archív - iPad Air

iPad Air je revolučným tabletom spoločnosti Apple, ktorý snúbi skvelý výkon s doteraz nevídanou hmotnosťou a predovšetkým skvelým štíhlym profilom. Ľahký tablet je vybavený malým displejom s uhlopriečkou 9,7", napriek tomu vás nadchne svojou detailnosťou a skvelým podaním farieb. Zabudnite na nepraktické a príliš veľké phablety, iPad Air poslúži oveľa lepšie, ako prerastený mobilný telefón.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04