Obnoviť stránku

iOttie

Držiaky na mobil do auta iOttie

iOttie – inovatívne príslušenstvo pre mobilné zariadenia

iOttie je americkým výrobcom prémiového príslušenstva k mobilným zariadeniam. Medzi najvyhľadávanejšie produkty patria najmä prenosné bezdrôtové nabíjačky a držiaky na mobilné telefóny do auta. Popri pokročilých technológiách, ako je bezdrôtové nabíjanie či uchytenie telefónu pomocou magnetov, ponúka aj široké možnosti upevnenia samotnej nabíjačky, a to presne podľa dispozícií interiéru vášho vozidla. Čelné sklo, palubná doska, ventilácia alebo CD prehrávač – s iOttie držiakmi na mobil vždy uvidíte perfektne.

Držiak na mobil iOttie Easy One Touch 5

Držiak na mobil do auta iOttie Easy One Touch 5

iOttie Easy One Touch 5 je generáciou obľúbeného držiaka do auta. Kombinuje flexibilitu a jednoduchosť používania. Široká kompatibilita s takmer všetkými mobilmi je zaistená špeciálnym systémom s kolískou, kedy stačí zariadenie ľahko pritlačiť k držiaku. iOttie Easy One Touch 5 zaobstaráte hneď v niekoľkých variantoch s uchytením do ventilácie, držiaka pitia, CD ventilácie či na palubnú dosku a sklo.

Kvalitné magnetické držiaky iOttie iTap 2

Magnetické držiaky iOttie iTap 2 Magnetic sú rýchlym a pohodlným riešením upevnenia mobilu v aute. Všetko funguje vďaka magnetom, z ktorých jeden nalepíte na zadnú stranu telefónu. Pomocou otočného kĺbu si potom pozíciu telefónu upravíte tak, aby ste dosiahli bezproblémový pozorovací uhol. Samotný držiak na mobil iOttie iTap môžete pomocou pevnej prísavky upevniť na čelné sklo či palubnú dosku, prípadne zasunúť do ventilácie.

Magnetické držiaky iOttie iTap Magnetic
Držiaky iOttie s bezdrôtovým nabíjaním iTap Wireless

Držiaky iOttie s bezdrôtovým nabíjaním

S držiakmi na mobil iOttie iTap Wireless nebudete mať problém ani s bezdrôtovým nabíjaním. Podporované sú zariadenia využívajúce štandard Qi. Zbavíte sa tak káblov, ktoré sa bežne v kabíne vozidla pletú. Samotné prichytenie telefónu do držiaka sa deje buď pomocou magnetu, alebo kolískovým systémom podľa variantu, v akom si držiak na mobil iOttie iTap Wireless vyberiete. 

Spresniť parametre
40 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14