Obnoviť stránku

iOttie iTap Wireless 2 Fast Charging Magnetic Dashboard Mount

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iOttie iTap Wireless 2 Fast Charging Magnetic Dashboard Mount

Inteligentné spojenie držiaka na telefón a stanice na bezdrôtové nabíjanie predstavuje tento univerzálny magnetický držiak do auta iTap Wireless 2 Magnetic Dashboard Mount značky iOttie, ktorý ľahko pripevníte na palubnú dosku či čelné sklo pomocou silnej prísavky. Tento držiak s praktickou LED diódou navyše patrí do vylepšenej generácie populárnych iOttie iTap držiakov. Zariadenie funguje ako bezdrôtová dobíjacia stanica, ktorá je vhodná pre všetky mobilné zariadenia s integrovanou technológiou Qi. Vďaka tejto funkcii vám už nebudú nikde prekážať zbytočné káble. Výkon nabíjačky je 7,5 W pre iPhone a 10 W pre Android. Prichytenie a vybratie telefónu z magnetického držiaka iOttie iTap je veľmi jednoduché a rýchle.

Kľúčové vlastnosti držiaka na telefón iOttie iTap Wireless 2 Dashboard Mount

  • Univerzálny magnetický držiak na mobilný telefón a bezdrôtová nabíjačka v jednom
  • Vylepšená generácia držiakov iTap populárnej značky iOttie
  • Držiak iTap Wireless 2 Dashboard Mount ako bezdrôtová nabíjačka pre všetky telefóny s technológiou Qi
  • Jednoduché a spoľahlivé pripevnenie na palubnú dosku alebo čelné sklo
  • Súčasťou balenia je Micro USB kábel a autonabíjačka

Bezpečný držiak iOttie na cestovanie autom

Moderne dizajnovaný čierny držiak do auta iOttie iTap Wireless 2 Magnetic Dashboard Mount predstavuje veľmi spoľahlivé príslušenstvo pri cestovaní autom. Konštrukcia držiaka od značky iOttie je vybavená dvoma silnými vzácnymi magnetmi, ktoré spolupracujú so systémom Metal Plate, a tak zaistia bezpečné uloženie telefónu v držiaku počas rôznych podmienok na cestách. Prítomný magnet nijako nenarušuje mobilný ani internetový signál. Súčasťou balenia je Micro USB a autonabíjačka.


Kód:  MD090e4n1a2
Produktové číslo:  HLCRIO137
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06