Obnoviť stránku

iOttie iTap Magnetic CD Slot Mount

4,7 35 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iOttie iTap Magnetic CD Slot Mount

Sofistikovaný magnetický držiak je skvelou voľbou na uchytenie vášho mobilného telefónu v automobile. Oceníte ho, najmä ak potrebuje držiak inštalovať inam než na čelné sklo alebo palubnú dosku. Silný magnet zaručí 100 % udržanie mobilného zariadenia za každej situácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Silný magnet
  • Univerzálny
  • Montáž do CD slotu mechaniky
  • 360° rotačný kĺb

Špeciálne uchytenie

Neobmedzujte sa lepením stojana na predné sklo, ktorý vám navyše prekáža vo výhľade. Kúpte si taký, kde využijete aj miesto, o ktorom ste si mysleli, že sa využiť nedá. Stojan jednoducho umiestnite do CD slotu mechaniky v aute. Umožňuje veľmi jednoduchú a rýchlu inštaláciu i demontáž pre prípad, keby ste chceli využiť CD prehrávač. Natáčanie držiaku rôznymi smermi je samozrejmosťou. Môžete s ním pohnúť nahor, nadol aj do strán a otáčať s ním o 360°. Iste vás poteší ľahká manipulácia, ovládanie možno zvládnuť iba jednou rukou.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Magnetický
Prichytenie držiaka Do CD prehrávača
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha
Kód:  MD090e4f
Produktové číslo:  HLCRIO152RT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04