Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iOttie iTap 2 Magnetic Vent Mount

4,5 9 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

iOttie iTap 2 Magnetic Vent Mount

Univerzálny magnetický držiak na telefón iTap je ideálnym riešením na cesty autom. Držiak iTap 2 Magnetic Vent Mount značky iOttie ľahko pripevníte do vetracej mriežky v akomkoľvek aute. Vďaka zámku Twist Lock bude zariadenie spoľahlivo držať na mieste. Tento držiak navyše patrí do vylepšenej generácie populárnych iOttie iTap držiakov. Prichytenie a vybratie telefónu z magnetického držiaka iOttie iTap je veľmi jednoduché a rýchle. Výhodou tohto držiaka je praktický otočný kĺb, ktorý vám umožní pohodlný a rýchly pohyb s telefónom do rôznych uhlov.

Kľúčové vlastnosti držiaka na telefón iOttie iTap 2 Magnetic Vent Mount

  • Univerzálny magnetický držiak na mobilný telefón na pohodlné cestovanie autom
  • Vylepšená generácia držiakov iTap populárnej značky iOttie
  • Držiak iTap 2 Magnetic Vent Mount má veľmi praktický otočný kĺb
  • Jednoduché a spoľahlivé pripevnenie do vetracej mriežky automobilu
  • Súčasťou balenia je ochranný film na zadnú stranu telefónu či jeho puzdra

Bezpečný držiak iOttie na cestovanie autom

Moderne dizajnovaný čierny držiak do auta iOttie iTap 2 Magnetic Vent Mount predstavuje veľmi spoľahlivé príslušenstvo pri cestovaní autom. Konštrukcia držiaka od značky iOttie je vybavená dvoma silnými vzácnymi magnetmi, ktoré zaistia bezpečné uloženie telefónu. Sada navyše obsahuje ochranný film na zadnú stranu telefónu či jeho puzdra. Prítomný magnet nijako nenarušuje mobilný ani internetový signál.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Magnetický
Prichytenie držiaka Do ventilácie
Kód:  MD090e4n1a6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HLCRIO157
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07