Obnoviť stránku

iOttie Easy View

4,7 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iOttie Easy View

Držák do auta iOttie Easy View
Držák do auta iOttie Easy View

Bezpečne prichytíte mobilné zariadenia

Pomocou iOttie Easy View veľmi rýchlo a ľahko pripevníte Apple iPhone 5, iPhone 4S či akýkoľvek iný inteligentný telefón na váš kancelársky stôl, sklo či palubnú dosku vášho automobilu. Do držiaka iOttie Easy View ľahko a bezpečne prichytíte mobilné zariadenia so šírkou až 7,62 cm. Hlavnou výhodou tohto držiaka je prepracovaný systém priľnutia k podkladu, vďaka ktorému bude vaše mobilné zariadenie vždy držať na svojom mieste.

Dokonalá ochrana zariadení

Držiak iOttie Easy View je vybavený penovými úchytkami, ktoré zaistia ochranu vášho inteligentného telefónu pred poškriabaním či nechceným pádom. Držiak iOttie Easy View sa vyznačuje jednoduchou montážou a demontážou. Vďaka tomu môžete držiak iOttie Easy View nosiť stále pri sebe. Vďaka otočnému mechanizmu, ktorý ponúka možnosť 360° otočenia, si vždy nájdete ten správny pozorovací uhol.
.

Držák do auta iOttie Easy View
Kód:  MD090e
Produktové číslo:  HLCRIO105
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14