Obnoviť stránku

iOttie Easy One Touch 3

4,7 94 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iOttie Easy One Touch 3

Predstavujeme vám novú generáciu veľmi obľúbeného držiaku pre mobilné telefóny iOttie Easy One Touch. V poradí už tretia verzia vám poskytne bezpečnú, univerzálnu a vysoko funkčnú montáž smartfónu so šírkou 2,3 až 3,5 palca. Tento úchvatný stojan je vybavený patentovaným uchytením telefónu jednou rukou a vysoko priľnavou gélovou podložkou. Gélovú podložku s prísavkou ľahko odstránite a pripevníte znova. Po opláchnutí teplou vodou a uschnutí sa obnovia priľnavé vlastnosti gélového vankúšika.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektná nastaviteľnosť a prispôsobivosť
  • Teleskopické rameno
  • Pripojenie na takmer všetky povrchy
  • Kvalitné vyhotovenie

Dvojfázová uzamykacia páka

Novinkou je prísavka z dvoch častí. Prvú zaisťovaciu časť možno použiť pre ploché, hladké povrchy, zatiaľ čo druhá je ideálna na použitie pre zakrivené, štruktúrované povrchy, ktoré vyžadujú väčšiu priľnavosť.

Teleskopické rameno

One Touch 3 ponúka teleskopické rameno na priblíženie telefónu, takže ho budete mať v ideálnej polohe na prípadnú manipuláciu. Prepracovaná spodná časť vám prináša prístup k spodným portom. Vďaka otočnému mechanizmu, ktorý ponúka možnosť 360° otočenia si vždy nájdete ten správny pozorovací uhol.

 
Kód:  MD090b1b
Produktové číslo:  HLCRIO120

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17