Obnoviť stránku

iOttie Easy One Touch 2

4,8 114 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iOttie Easy One Touch 2

Držiak do auta iOttie Easy One Touch 2
Držiak do auta iOttie Easy One Touch 2

Vysoko funkčná montáž

iOttie Easy One Touch 2 vám poskytne bezpečnú, univerzálnu a vysoko funkčnú montáž smartphonu so šírkou 2,33,4 palca. One Touch 2 je vybavený patentovaným uchytením telefónu jednou rukou a vysoko priľnavou gélovou podložkou. Gélovú podložku s prísavkou ľahko odstránite a pripevníte znova. Po opláchnutí teplou vodou a uschnutí sa obnovia priľnavé vlastnosti gélového vankúšika.

Dvojfázová uzamykacia páka

Novinkou je dvojfázová uzamykacia páka, vďaka ktorej prichytíte držiak iOttie Easy One Touch 2 na rôzne povrchy. V prvej zaisťovacej polohe ho možno použiť na ploché, hladké povrchy, zatiaľ čo druhá uzamykacia poloha môže byť použitá na zakrivené, štruktúrované povrchy, ktoré vyžadujú väčšiu priľnavosť.

Držiak do auta iOttie Easy One Touch 2
Držiak do auta iOttie Easy One Touch 2

Teleskopické rameno

One Touch 2 ponúka teleskopické rameno na priblíženie telefónu, takže ho budete mať v ideálnej polohe pre prípadnú manipuláciu. Prepracovaná zadná časť vám prináša prístup k spodným portom. Vďaka otočnému mechanizmu, ktoré ponúka možnosť 360° otočenia si vždy nájdete ten správny pozorovací uhol.

Kód:  MD090b1
Produktové číslo:  HLCRIO121

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04