Obnoviť stránku

iOttie Easy Flex 3 Black

4,7 597 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iOttie Easy Flex 3 Black

Držák do auta iOttie Easy Flex 3
Držák do auta iOttie Easy Flex 3

Jednoduché prichytenie

Pomocou iOttie Easy Flex 3 veľmi rýchlo a ľahko prichytíte Apple iPhone 5, iPhone 4S či akýkoľvek iný smartphone na váš kancelársky stôl, sklo či palubnú dosku vášho automobilu. Do držiaka iOttie Easy Flex 3 ľahko a bezpečne prichytíte mobilné zariadenia so šírkou 2,2" až 3".

Spoľahlivá ochrana zariadení

Nový vylepšený dizajn je navrhnutý pre jednoduché a rýchle ovládanie jednou rukou. Tento držiak je vybavený penovými úchytkami, ktoré zaistia ochranu vášho inteligentného telefónu pred poškriabaním či nechceným pádom. Držiak iOttie Easy Flex 3 sa vyznačuje jednoduchou montážou a demontážou. Vďaka tomu môžete držiak iOttie Easy Flex 3 nosiť stále pri sebe.

Držák do auta iOttie Easy Flex 3
Držák do auta iOttie Easy Flex 3

Dokonalý pripevňovací mechanizmus

Vďaka špeciálnemu systému priľnutia k podkladu bude držiak iOttie Easy Flex 3 vždy držať na svojom mieste a vaše zariadenie budete v bezpečí a stále pod kontrolou. Vďaka otočnému mechanizmu, ktorý ponúka možnosť 360° otočenia, si vždy nájdete ten správny pozorovací uhol.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Prichytenie držiaka Na palubnú dosku, Na sklo

Kompatibilita

Max. šírka zariadenia 7,6 cm
Kód:  MD090d2
Produktové číslo:  HLCRIO108

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18