Obnoviť stránku

Interphone

Interphone Quiklox

Držiaky Interphone Quiklox sú pripravené do každej situácie

Interphone Quiklox je najrýchlejší a najpohodlnejší systém upevnenia smartfónu na bicykel, motocykel, kolobežku, alebo do auta. Vďaka jednotnému systému si vystačíte s jedným krytom na telefón, ktorý okamžite pripnete do držiaka a jazda môže začať. Váš telefón je pritom v bezpečí vďaka Quiklox puzdru, ktoré nemusíte striedať pri presadení medzi autom, bicyklom, motocyklom, alebo kolobežkou. Unikátny zámok Quiklox vám umožní bezpečnú jazdu cez akékoľvek nerovnosti s telefónom stále na očiach. Rýchlo a jednoducho zacvaknete, otočíte a všetky funkcie vášho smartfónu sú vám k dispozícii. Rovnako tak jednoducho telefón zase odopnete, aby ste si mohli vybaviť hovor, alebo nasnímať skvelé selfie. Objavte aj svet spoľahlivých držiakov a puzdier Interphone Quiklox

Interphone Quiklox držiak na bicykel

Odolné držiaky Interphone Quiklox na bicykel, motocykel, alebo kolobežku

Držiaky Interphone Quiklox na bicykel, motocykel, alebo kolobežku sa jednoducho pripevňujú na riadidlá. Disponujú extrémne pevným upevnením a neprekáža im ani jazda po nespevnených cestách. Telefón je možné navyše do všetkých držiakov upevniť ako vertikálne, tak horizontálne. Antivibračná podložka poskytuje ultimátnu ochranu telefónu proti všetkým vibráciám na bicykli, motorke aj kolobežke. Pri jazde v daždi a bahne sa môžete spoľahnúť na univerzálne vodoodolné puzdrá Interphone Quiklox, ktoré disponujú ochranou IP66 a umožňujú používať dotykový displej.

Stabilné, štýlové a spoľahlivé držiaky Interphone Quiklox do auta

Držiaky Interphone Quiklox do auta je možné upevniť do ventilácie alebo prilepiť na predné sklo, či palubnú dosku. Môžete ich ľahko natočiť do všetkých smerov o 360° a telefón sa vďaka pevnému mechanickému upevneniu počas jazdy ani nepohne. Stačí na telefón nasadiť unikátny Quiklox kryt, alebo naň nalepiť špeciálny držiak Quiklox pad a môžete si mobil okamžite a jednoducho upevniť do ľubovoľného držiaka. Samozrejmosťou Interphone držiaka je tiež jednoduché prispôsobenie polohy pre perfektnú viditeľnosť displeja bez toho, aby prekážal počas vedenia vozidla.

Interphone Quiklox držiak do auta
Interphone Quiklox ochranný kryt

Kryty Interphone Quiklox poskytujú maximálnu ochranu pre každý telefón

Vyberte si z dedikovaných TPU krytov na telefóny Apple alebo Samsung navrhnutých tak, aby sa jednoducho zacvakli do držiaka Interphone Quiklox. Ide o veľmi odolné kryty s maximálnou ochranou, ktoré prešli prísnym vojenským testovaním odolnosti. Ak už odolný kryt máte alebo vlastníte telefón inej značky, riešením je upevňovací Quiklox pad, ktorý drží pomocou silne priľnavej pásky značky 3M a je úplne kompatibilný so všetkými držiakmi. Univerzálny Interphone Quiklox držiak je vhodný na telefón akejkoľvek značky do šírky 14,3 cm.

Spresniť parametre
51 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09