Obnoviť stránku

Interní DVD vypalovací mechanika do notebooku Sony AW-G630A slot-in

Príslušenstvo k tovaru

Interní DVD vypalovací mechanika do notebooku Sony AW-G630A slot-in

Elegantné slot-in DVD zapisovacia mechanika určená do notebookov alebo slim PC s elegantným čiernym panelom.Umožňuje osmirychlostní zápis na formáty DVD + R aj DVD-R a podporuje dvouvrstvá média DVD + R9, na ktoré je možné uložiť až 8,5 GB dát.Samozrejmosťou je zápis na bežné CD-R alebo CD-RW disky.Výhodou je i bezproblémová podpora médií formátu DVD-RAM.Mechanika sa dodáva v cenovo výhodnom bulk balenie (bez príslušenstva).
Mechanika je vybavená slot-in systémom, ktorému chýba klasická výsuvná šachta, disk sa vsunie priamo do štrbiny mechaniky.Na prednej časti je len tlačidlo Eject a indikačné LED dióda.Chýba otvor pre núdzové vysunutie, preto sa odporúča striktne používať iba kompatibilné médiá.
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosť zápisu:
8x DVD ± R, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW
4x DVD + R DL
24x CD-R, 24x CD-RW
Rýchlosť čítania:
8x DVD-ROM, 4x DVD-Video, 4xDVD ± R / RW
4x, DVD-RAM
24x CD-R/RW, 10x CD-DA
Rozhranie:
ATAPI (Ultra DMA 2)
Kompatibilita médií:
Zápisnica:DVD + R, DVD + R9 (Double Layer), DVD + RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, CD-R, CD-RW
Čítanie:DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD-RAM, CD-RW, CD-ROM, CD-DA, CD-I, CD-XA, Mixed Mode, CD-Extra , CD-Text
Poznámka:kompatibilitu s notebookem je potrebné vopred overiť, mechanika nepasuje do všetkých modelov dostupných na trhu.
Kód:  GS012c
Produktové číslo:  AW-G630A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17