Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

iiyama

iiyama monitory

Monitory iiyama na každú príležitosť

Japonská spoločnosť iiyama je popredným medzinárodným výrobcom špičkových počítačových monitorov, ktorý už od roku 1973 umožňuje jednotlivcom a organizáciám vidieť a komunikovať s okolitým svetom. Stolové monitory iiyama sprevádzajú používateľov v práci aj doma, veľkoformátové a dotykové displeje pomáhajú šíriť firemné vízie a posolstvá medzi partnermi a klientmi. Portfólio spoločnosti dopĺňajú herné monitory iiyama G-Master, ktoré pomáhajú hráčom naplno rozvinúť ich potenciál. 

Stolový monitor iiyama

Stolové monitory iiyama

Pre domácnosti a kancelárie ponúka spoločnosť iiyama viac ako 100 modelov stolných monitorov s rôznymi veľkosťami uhlopriečok (od 17 až do 43 palcov) a rozlíšeniami, ktoré spĺňajú potreby základných aj náročných používateľov. Stolové rady monitorov zahŕňajú univerzálne monitory iiyama E s pevným stojanom, ďalej potom modely radu B s ergonomickým dizajnom a nastaviteľným otočením alebo monitory radu X, ktoré sa vyznačujú atraktívnym dizajnom a širokými pozorovacími uhlami. 

Monitory iiyama G-Master™

Herné monitory iiyama G-Master™ sú dostupné vo všetkých kategóriách. Súťaživí hráči ocenia rad Red Eagle™ kombinujúci rýchlu odozvu a až 165 Hz obnovovaciu frekvenciu, zatiaľ čo menej nároční herní nadšenci môžu siahnuť po monitoroch radu Black Hawk™, ktoré prinášajú 1 ms odozvu a frekvenciu 75 Hz. S WQHD, 1 ms a 75 Hz monitormi Silver Crow™ môžete vstúpiť do novej dimenzie hrania. Dokonalou voľbou pre profesionálnych hráčov sú potom 240 Hz monitory iiyama Gold Phonenix™. 

gmaster iiyama
Monitor iiyama

Dotykové displeje iiyama

Interaktívne dotykové displeje iiyama sú k dispozícii v rozlíšení Full HD alebo 4K rozlíšením a s možnosťou výberu z troch orientácií – na šírku, na výšku alebo naležato. Vďaka špičkovým IPS alebo VA panelom je výsledný živý a detailný obraz zo všetkých uhlov skutočne výnimočný. Interaktívne veľkoformátové monitory iiyama sú úžasne spoľahlivé, ľahko sa používajú a sú vhodné na rozšírené použitie. Všetky rady sú tiež kompatibilné s väčšinou ďalších zariadení a programov. 

LFD displeje iiyama

Veľkoformátové displeje iiyama sú k dispozícii v rôznych veľkostiach (od 55 do 98 palcov) a s viacdotykovými technológiami Infrared alebo PureTouch-IR. Samozrejmosťou sú prvotriedne zobrazovacie panely prinášajúce vysoký jas, výnimočnú čistotu farieb a skvelé pozorovacie uhly. Interaktívne veľkoformátové monitory iiyama môžu fungovať s takmer akýmkoľvek zariadením či softvérom na trhu. Vďaka operačnému systému Android však môžete využiť aj jedinečný samostatný (stand-alone) režim. 

iiyama monitor
Spresniť parametre
222 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16