Obnoviť stránku

iHealth HS5

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iHealth HS5

iHealth HS5 je multifunkčná osobná váha, ktorá meria oveľa viac, než len vašu aktuálnu hmotnosť. Vybavená je štyrmi elektronickými senzormi, ktoré po stúpnutí na váhu v priebehu niekoľkých sekúnd namerajú 9 rôznych veličín vrátane množstva telesného tuku, množstva svalov alebo denného príjmu kalórií.

Dáta sa zobrazujú na displeji a zároveň sa vďaka integrovanému WiFi pripojeniu bezdrôtovo odosielajú do aplikácie MyVitals vo vašom mobilnom zariadení. V nej si môžete ľahko viesť dlhodobé a podrobné štatistiky jednotlivých údajov a vždy vedieť, ako ste na tom fyzicky. Všetky namerané hodnoty je tiež možné rovno zaslať napríklad vášmu lekárovi alebo sa pochváliť známym.

Nastavte si v aplikácii MyVitals konkrétny cieľ, ktorý chcete dosiahnuť, a sledujte, ako sa k nemu približujete. Získate tak motiváciu pracovať na sebe a budete mať na dosah ideálny zdravý životný štýl. Pripojiť sa k vám môže aj celá rodina, váha totiž podporuje až 20 užívateľov. Všetci si môžu nastaviť svoj cieľ a pracovať s údajmi a štatistikami na svojich mobilných zariadeniach.

Váha je kompatibilná s operačnými systémami iOS aj Android. Pre presnejšie meranie je možné zadať aj ďalšie údaje, ako svoj vek a výšku.


Parametre a špecifikácie:

Váha meria:
Hmotnosť
Telesný tuk
Celkovú beztukovú hmotu
Svalovú hmotu
Kostnú hmotu
Percentuálny obsah vody v tele
Denný príjem kalórií
Hodnotu viscerálneho tuku

Kompatibilita:
Apple iPad 1./2./3./4. generácie
iPad mini
Apple iPhone 4/4S, 5/5S/5C
Android 2.3.3 a novší

Rozsah merania hmotnosti:
5-150 kg

Napájanie:
4 × 1,5 V AA batérie

Farebné prevedenie:
Sivé

Rozmery (Š x H x V):
380 × 310 × 35 mm

Hmotnosť:
1,5 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 150 kg

Konektivita

Konektivita WiFi

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, iOS

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAIH020e
Produktové číslo:  IH-HS5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06