Obnoviť stránku

iGET

iGET

iGET – inteligentná spotrebná elektronika

iGET je česká značka, ktorá už od roku 2010 prináša zákazníkom inteligentnú spotrebnú elektroniku. V jej portfóliu nájdete mobilné telefóny, tablety, alarmy, kamerové sety, inteligentné hodinky, analytické váhy, cyklocomputery s GPS, svetlá na bicykle a zariadenia pre smart domácnosť, ako sú zásuvky, svetlá, vysávače, kŕmidlá a pítka pre zvieratá, inteligentné tlačidlá atď. Produkty vyvíja s dôrazom na spoľahlivosť a praktickosť, a to priamo v Českej republike, vďaka čomu je značka svojim zákazníkom nablízku a reaguje rýchlo na ich požiadavky. Víziou značky je prínos moderných produktov za dostupnú cenu. V iGET veria, že dizajnovo krásne, moderné a funkčné produkty si zaslúži každý. Presvedčte sa sami o výhodách, ktoré produkty iGET prinášajú.

Mobily iGET

Mobily iGET

Odolné mobily s vojenskou certifikáciou MIL-STD-810G a krytím IP68 a IP69K ponúkajú zvýšenú odolnosť voči pádu, vniknutiu vody, prachu alebo poškriabaniu. Za bezkonkurenčnú cenu prinášajú ideálnu kombináciu veľkej pamäte, vysokej kapacity batérie, výkonného procesora a kvalitného fotoaparátu. Odolné mobily iGET sú chránené tvrdeným sklom a prešli náročnými testami, aby spĺňali nielen certifikáciu IP68 a IP69K, ale aj vojenský štandard MIL-STD-810G. Ak hľadáte skvelého a odolného pracanta, ktorý vás podrží v každej situácii, potom bude mobil iGET tou správnou voľbou!

Tablety iGET

Tablety iGET SMART v sebe spájajú samé výhody – vysoké rozlíšenie displeja, veľkú pamäť s možnosťou rozšírenia o SD kartu, pripojenie k 4G LTE sieti pomocou SIM karty, výkonné procesory a vysokokapacitnú batériu pre dlhú výdrž. Pritom si stále držia kompaktné rozmery a elegantný vzhľad. Väčšina z nich je navyše kompatibilná so smart perom iGET Pen a je možné k nim zaobstarať aj klávesnicu. V ponuke sú tablety od tých najzákladnejších, vhodných ako prvý tablet pre školákov, až po skutočne nabité kúsky vhodné aj pre náročných workoholikov.

Tablety iGET
Zabezpečenie iGET

Zabezpečenie iGET

V portfóliu zabezpečenia iGET nájdete alarmy, kamerové systémy a IP kamery. Vďaka iGET si môžete jednoduchým spôsobom zabezpečiť vašu chatku na samote rovnako ako sofistikovane zaistiť dohľad nad väčším priemyselným objektom. Ku všetkým alarmom je na výber široká škála príslušenstva. Zohľadňuje rozličné požiadavky a môžete si ho nakonfigurovať presne podľa vašich potrieb. Pri kamerových súpravách je veľkou prednosťou možnosť batériového napájania, nočné videnie alebo obojstranný prenos zvuku.

Inteligentné hodinky iGET

Inteligentné hodinky iGET FIT sú variabilné a elegantne hravé vďaka rôznym ciferníkom, ktoré si do nich môžete nahrať prostredníctvom aplikácie. Majú veľké a jasné displeje, takže namerané hodnoty ľahko prečítate. Po celý deň monitorujú vaše kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, tep, tlak a množstvo kyslíka v krvi, teplotu tela aj kvalitu spánku. Samozrejmosťou sú športové aktivity, ako je chôdza, beh, turistika, basketbal, cyklistika, joga, eliptický trenažér, beh na páse alebo posilňovanie. Pri väčšine hodiniek iGET nájdete v balení dva rôzne remienky, ktoré môžete ľubovoľne striedať.

iGET hodinky
Analytické váhy iGET

Analytické váhy iGET

Majte svoje zdravie pod kontrolou so smart váhami iGET BODY. Váhy iGET vám zmerajú nielen hmotnosť na základe technológie bioelektrickej impedancie, ale umožňujú tiež sledovať a analyzovať až 16 parametrov telesných hodnôt, ktoré si jednoducho prezriete v mobilnej aplikácii a môžete tak úplne pohodlne sledovať váš progres a stanovené ciele. Váhy dokážu vyhodnotiť nielen pomer tukov a svalov v tele, ale vďaka pokročilým funkciám a výpočtom aj množstvo zadržiavanej vody či stav kostí. Dokonca dokážu odhadnúť metabolický vek či vypočítať orientačnú hodnotu vášho bazálneho metabolizmu.

Inteligentná domácnosť iGET HOME

Produkty iGET HOME urobia z každej domácnosti inteligentnú. Rad SECURITY zastrešuje zabezpečovacie a kamerové systémy, alarmy a domové zvončeky. Všetko na ovládanie inteligentnej domácnosti potom nájdete pod označením CONTROL a na zvýšenie pohodlia všetkých členov domácnosti slúžia produkty radu COMFORT. Všetky vychytávky iGET stačí spárovať v aplikácii iGET HOME a potom nad nimi získate plnú kontrolu, nech už ste kdekoľvek. Môžete diaľkovo ovládať spotrebiče, naživo sledovať IP kamery alebo ovládať vykurovanie, osvetlenie a ďalšie zariadenia.

Inteligentné domácnosti iGET
Spresniť parametre
191 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09