Obnoviť stránku

iGET TAB G11 SE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iGET TAB G11 SE

Tablet IGET TAB G11 sa stane parťákom, ktorý sa ľahko zmestí do ruky alebo do menšej tašky vďaka svojim kompaktným rozmerom. Poskytne vám možnosť využívať internet, robiť fotografie a natáčať videá, ale tiež používať praktické aplikácie alebo si zahrať hry. Tablet je osadený 10,36" displejom, ktorý je vyhľadávaný na pracovné aj študijné účely. Na svoje si prídu aj priaznivci hier alebo milovníci filmov. O plynulú prevádzku systému sa postará 8-jadrový procesor. Kapacita operačnej pamäte je 8 GB. Dostatočnú energiu poskytuje batéria s kapacitou 7680 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Tablet iGET TAB G11 SE ...
Tablet iGET TAB G11 SE ...

Kľúčové vlastnosti tabletu iGET TAB G11 SE

  • Nechajte sa pohltiť audiovizuálnym obsahom tabletu iGET
  • O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má kapacitu 8 GB
  • Tablet je osadený 10,36" displejom
  • Nepochybne oceníte konektorovú výbavu USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa môže pochváliť rozlíšením 13 Mpx
  • Tabletu iGET poskytuje energiu batéria s kapacitou 7680 mAh
  • Umožňuje pracovať viac ako sedem hodín bez prerušenia
  • Môže sa pochváliť drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 18 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či náročnej grafickej aplikácie je v tablete zabudovaný grafický čip Mali-G52
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť s pamäťovou kartou typu Micro SDXC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí WiFi, Bluetooth a GPS
  • Do tabletu vložíte hlavnú Micro SIM kartu
  • Prístup k internetu, odosielanie aj prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám sprostredkujú rýchle 4G/LTE mobilné siete
  • Komunikuje pomocou VoLTE/GSM
  • Tablet disponuje podporou funkcie OTG
  • Zvláda premietať obraz na televíznu obrazovku
Tablet iGET TAB G11 SE ...

Môžete robiť fotografie kedykoľvek a kdekoľvek

Do výbavy na fotenie v tablete patrí 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx selfie fotoaparát. S tabletom iGET môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok pomáha prisvetľovacia dióda zaistiť potrebnú kvalitu snímok. Táto funkcia sa vám bude hodiť najmä pri fotení večerných alebo nočných scén či pri požiadavke na dobre osvetlený portrét. Expozícia fotografie závisí aj od clonového čísla. Tablet iGET je vybavený f/2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Prináša plytšiu hĺbku ostrosti, čo uľahčuje zaostrenie na objekt a rozostrenie pozadia. Určite vás nadchne dostatočné rozlíšenie fotografií.

Spoľahlivý výkon batérie tabletu

Tabletu iGET dodáva energiu batéria s kapacitou 7680 mAh, ktorá bez problémov vydrží pracovať dlhšie ako sedem hodín. Disponuje možnosťou drôtového nabíjania s maximálnym výkonom 18 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií má vstavaný grafický čip Mali-G52, ktorý má potrebný výkon na efektívne spracovanie multimediálneho obsahu.

Tablet iGET TAB G11 SE ...
Tablet iGET TAB G11 SE ...

Tablet iGET má solídnu pamäť

Základné funkcie a operácie tabletu iGET ovláda operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android sa vyznačuje svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu zaujme svojou veľkosťou 8 GB, ktorá je schopná pracovať s 3D hrami a virtuálnou realitou. Pokiaľ vás predsa len bude pamäť tabletu obmedzovať, je možné ju rozšíriť pamäťovou kartou typu Micro SDXC do maximálnej veľkosti 1024 GB.

Tablet iGET poskytuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám sprostredkuje WiFi, Bluetooth a GPS. Tablet s podporou WiFi vám umožní pripojiť sa k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo zaisťuje rýchly prístup na internet v oblastiach s dostupným signálom. Bluetooth technológia vám umožní prepojiť tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez prepojenia káblom. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Táto technológia umožňuje tabletom získavať presnú geografickú polohu, čo je vhodné pre navigáciu a ďalšie aplikácie. Hudbu môžete počúvať zo slúchadiel pomocou 3,5 mm Jacku. Tablet je prichystaný pre hlavnú Micro SIM kartu. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám zaistia rýchle 4G/LTE mobilné siete, s ktorými dosiahnete rýchle sťahovanie veľkých súborov a streamovanie obsahu aj absolvovanie videohovorov bez zádrhov. Tablet disponuje funkciou telefonovania cez internet, čo je spôsob komunikácie, pri ktorom sú hovory realizované cez internetové pripojenie a nie klasickou telefónnou sieťou. Komunikuje pomocou VoLTE/GSM.

Pridané funkcie potešia

Prežite život naplno s tabletom iGET. Tablet je kompatibilný s funkciou OTG, čo umožňuje pripojiť ďalšie periférie, ako sú napríklad myš, klávesnica alebo USB disky. Preneste obraz z tabletu na obrazovku televízora a nechajte sa vtiahnuť do filmu na veľkom monitore. K dispozícii budete mať užitočný senzor, ako je svetelný senzor, senzor priblíženia a g-senzor, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. Tablet so senzorom priblíženia rozpozná, kedy je priblížený k tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby nedošlo k náhodným dotykom. Svetelný senzor sníma úroveň okolitého osvetlenia a prispôsobuje jas a kontrast displeja. To povedie k optimálnej čitateľnosti a úspore energie batérie automatickým znížením jasu v tmavšom prostredí. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Presne rozpozná, či zostáva nehybný, hojdá sa alebo je vo vrecku osoby, ktorá sa pohybuje.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

svetelný senzor, senzor priblíženia a g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), nabíjací kábel, obal a fólia na displej

Rozmery:

249 × 157 × 8 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

510 g

Kód:  IG2103ax
Produktové číslo:  IG2103ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12