Obnoviť stránku

iGET Smart L102 Black

3,9 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iGET Smart L102 Black



iGET Smart L102 Black je vlajková loď modelového radu SMART. Ide o dotykový tablet s 10" displejom. Srdcom tohto tabletu je štvorjadrový procesor, vďaka tomu bude zvládať všetky aplikácie bez akýchkoľvek problémov. Procesoru pomáha rýchla 2 GB operačná pamäť, ktorá udržuje operačný systém bez akéhokoľvek zaseknutia. V tablete je predinštalovaný operačný systém Android vo verzii 7.0, táto verzia je odladená a vhodná na používanie v tablete. Systém Android 7.0 disponuje niekoľkými novými funkciami, patria sem napríklad vylepšený multitasking a podpora viacerých spustených aplikácií na jednej obrazovke – Split Screen. Pre vaše dáta, aplikácie a samotný systém je tu inštalovaná 16 GB interná pamäť s možnosťou rozšírenia microSD kartou až do veľkosti 64 GB.



Tablet iGET Smart L102 Black

iGET Smart G102 Black a jeho kľúčové vlastnosti

  • 10" tablet s rozlíšením displeja 1 280 × 800 px
  • Tablet disponuje vstavaným GPS modulom
  • Veľká batéria pre celodennú výdrž
  • V útrobách tabletu pracuje 4-jadrový procesor
  • Vylepšený multitasking a nové funkcie systému Android 7.0
  • Mobilné pripojenie 4G/LTE
  • Certifikácia od spoločnosti Google

Tablet s GPS modulom pre navigáciu

Tablet môžete využiť aj ako navigačný systém do automobilu, vďaka jeho veľkej obrazovke uvidíte všetko prehľadne a jasne. Hlavnou výhodou tohto tabletu je prítomnosť GPS modulu a hneď po rýchlom spárovaní môžete vyraziť na cestu. Do tabletu stačí nainštalovať príslušnú aplikáciu pre navigáciu z predinštalovaného obchodu aplikácií Google Play, väčšina aplikácií tohto typu je zadarmo. Môžete si tiež aplikáciu zakúpiť a vyskúšať, ktorá vám bude najviac vyhovovať.

Tablet iGET Smart L102 Black


Obsah balenia:

Tablet iGET SMART L102

Napájací adaptér

Micro USB/USB kábel

Používateľský manuál a záručný list

Kód:  IG2101a4
Produktové číslo:  L102
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11