Obnoviť stránku

iGET Smart G71 White

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iGET Smart G71 White



iGet Smart G71 White je dotykový tablet so 7" displejom s technológiou IPS. Srdcom tabletu je 4-jadrový procesor, vďaka ktorému bude zvládať všetky aplikácie bez akýchkoľvek problémov. Procesoru pomáha 1GB operačná pamäť, ktorá udržuje operačný systém bez zásekov a prieťahov. V tablete je predinštalovaný operačný systém Android vo verzii 7.0, táto verzia je odladená a vhodná pre používanie s tabletom. Systém Android 7.0 Nougat disponuje niekoľkými novými funkciami, patrí tu napríklad vylepšený multitasking a podpora viacerých spustených aplikácií na jednej obrazovke – tzv. Split Screen. Pre vaše dáta, aplikácie a samotný systém je tu inštalovaných 8 GB operačnej pamäte s možnosťou rozšírenia o micro SD kartu až do veľkosti 64 GB



Tablet iGET Smart G71 White
 

iget Smart G71 White a jeho kľúčové vlastnosti

  • 7" tablet s rozlíšením displeja 1 024 × 600 px
  • Tablet disponuje vstavaným GPS modulom
  • Batéria s kapacitou 3 000 mAh pre celodennú výdrž
  • V útrobách tabletu pulzuje 4jádrový procesor
  • Vylepšený multitasking a nové funkcie systému Android 7.0
  • Atraktívny kovový dizajn
  • Podpora 3G sietí
  • Certifikácia od spoločnosti Google

Tablet s GPS modulom pre navigáciu

Tablet môžete využiť aj ako navigačný systém do automobilu, vďaka jeho veľkej obrazovke uvidíte všetko prehľadne a jasne. Hlavnou výhodou tohto tabletu je prítomnosť GPS modulu, hneď po rýchlom spárovaní môžete vyraziť na cestu. Do tabletu stačí nainštalovať príslušnú aplikáciu pre navigáciu z predinštalovaného obchodu aplikácií Google Play, väčšina aplikácií tohto typu je zadarmo. Môžete si tiež aplikáciu zakúpiť a vyskúšať, aká vám bude najviac vyhovovať.

Tablet iGET Smart G71 White
 


Obsah balenia:
Tablet iget SMART G71 White
Napájací adaptér
MicroUSB/USB kábel
Používateľský manuál & záručnej dokumentácie

 
Kód:  IG2101a1
Produktové číslo:  G71

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16