Obnoviť stránku

iGET SECURITY DP24

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

iGET SECURITY DP24

Inteligentné zabezpečenie domácnosti

Bezdrôtová vnútorná siréna iGET SECURITY DP24 je doplnkové príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M4. Siréna sa používa v interiéroch a možno ju umiestniť do vzdialenosti až 200 metrov od hlavnej jednotky. Napájanie zaisťujú 3 ks AA batérií, takže na prevádzku nie je nutný prívod elektrického prúdu. Zariadenie možno tiež napájať zo sieťového adaptéra s micro USB portom.


Kľúčové vlastnosti vnútornej sirény iGET SECURITY DP24

  • Príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M4
  • Hlasitosť sirény 80 dB
  • Výstražné červené LED svetlo
  • Maximálna vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 200 m
  • Napájanie: 3× AA batérie, 5V DC 1A napájací adaptér (nie je súčasťou balenia)
  • Výdrž batérie až 8 mesiacov
  • Prevádzková teplota: - 10 °C ~ + 40 °C

Výstražný zvuk a červené LED svetlo

V prípade poplachu je aktivovaný núdzový tón so silou 80 dB a zároveň sa rozsvietia jasne červené LED diódy umiestnené na prednej strane zariadenia. Siréna disponuje ochranou proti sabotáži a k dispozícii je výber z niekoľkých tónov a nastavení hlasitosti výstražného zvuku.


Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Na prepojenie sirény iGET SECURITY DP24 s hlavnou jednotkou môžete zariadenie pohodlne ovládať na diaľku pomocou mobilnej aplikácie, indikovať aktuálny stav či prijímať bezpečnostné notifikácie a upozornenia v prípade slabej batérie.

Kód:  iGET19009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DP24 SECURITY

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13