Obnoviť stránku

iGETt POWER B-20000P Black

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iGETt POWER B-20000P Black

Stáva sa vám, že sa váš telefón vybije skôr, než sa dostanete k nabíjačke? Že na tablete nestihnete dorobiť všetko čo potrebujete, než sa mu vybije batéria? Na všetky tieto problémy existuje veľmi jednoduché riešenie. Je ním externá batéria s extrémnou kapacitou od spoločnosti iGET. Power banka výrazne predĺži výdrž vašich zariadení a vy tak budete dlhšie mobilný aj mimo dosahu elektrickej zásuvky. Na nabíjanie je power banka vybavená hneď dvoma USB konektormi, preto môžete nabíjať naraz až dva mobilné telefóny, tablety či ďalšie zariadenia. 20 Ah batéria disponuje dostatočnou kapacitou k až desaťnásobnému nabitiu nielen vášho smartfónu a tabletu, ale aj fotoaparátu, elektronickej knihy či MP3 prehrávača.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita
  • LED indikácia stavu
  • Dva nabíjacie konektory
  • 2,5 A konektor na rýchle nabíjanie
  • Elegantný dizajn
  • Kvalitná Li-Pol batéria

Päťnásobná ochrana

Samotné telo je odolné a precízne spracované. iGET Power Banka je nedoceniteľný spoločník na vašich cestách. Veľkou výhodou je, že konektory disponujú prúdom 2,1 a 2,5 A. Vďaka tomu môžete nabíjať zariadenia aj od spoločnosti Apple. Oceníte ochranu pred vybitím, proti prepätiu, pred skratom, pred prebíjaním a pred prehriatím. Stav batérie zistíte vďaka štvordiodovému LED indikátoru v modrej farbe. Používateľa určite poteší fakt, že súčasťou balenia je aj dostatočne dlhý microUSB kábel. Po vybalení je tak power banka pripravená hneď na použitie.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 79 mm (7,9 cm)
Výška 160 mm (16 cm)
Hĺbka 21 mm (2,1 cm)

Kapacita

Kapacita 20 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A
Celkový počet výstupov 2

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,5 A

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu
Farba Čierna

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety

Vstupy

Vstup Micro USB
Max. vstupný prúd 2 A

Hmotnosť

Hmotnosť 425 g
Kód:  IG5001a2
Produktové číslo:  B-20000P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01