Obnoviť stránku

iGET HOMEGUARD HGNVK686CAM

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iGET HOMEGUARD HGNVK686CAM

Bezdrôtová Full HD kamera

Prídavná Full HD kamera iGET HOMEGUARD HGNVK686CAM s batériovým napájaním a inovatívnou SMART detekciou pohybu je dodávaná ako príslušenstvo ku kamerovému setu iGET HOMEGUARD HGNVK68004. Vďaka odolnému telu, vodotesnej konštrukcii (IP66) a pevnému držiaku na uchytenie je kameru možné používať v interiéri aj exteriéri.


Kľúčové vlastnosti prídavné kamery iGET HOMEGUARD HGNVK686CAM

  • Prídavná kamera pre systém iGET HOMEGUARD HGNVK68004
  • Full HD 1080p rozlíšenie obrazu, 30 sn./s
  • Odolnosť proti prachu a vode (IP66)
  • Na vnútorné aj vonkajšie použitie
  • Obojsmerný prenos zvuku
  • Napájanie pomocou vymeniteľnej batérie (8 700 mAh)
  • Režim nočného videnia s dosahom až 20 m
  • Pokročilá detekcia pohybu

Inteligentná detekcia pohybu

Kamera disponuje inovatívnou SMART detekciou pohybu pomocou vstavaného PIR senzoru s uhlom záberu 115° a dosahom 10 metrov. Oproti bežným bezpečnostným kamerám rozozná padajúce lístie, dážď, západ slnka, pavučiny, pohyb hmyzu a pod. a predchádzať tak falošným poplachom. Naopak dokáže presne detekovať pohyb človeka, automobil, veľké zvieratá a pod.


Kvalitný záznam vo Full HD rozlíšení

O kvalitný obraz sa postará 1/2,7" CMOS snímač so širokým pozorovacím uhlom 140° a detailným Full HD rozlíšením (1 920 × 1 080 px). Kamera disponuje nočným videním, ktoré zaisťujú prisvetľovacie IR LED diódy s dosahom až 20 m. Pre zlepšenie kvality obrazu sú k dispozícii pokročilé funkcie, ako sú vyrovnanie jasu, kompenzácia protisvetla, WDR či automatické prepnutie denného a nočného režimu.


Napájaná Li-ion batériou

Bezdrôtová kamera iGET HGNVK686CAM je napájaná vymeniteľnou Li-ion batériou (8 700 mAh, 3,7 V), ktorú ľahko dobijete pomocou micro USB kábla. Batériu stačí vysunúť a po dobití zasunúť späť do upevnenia kamery a dotiahnuť poisťovaciu skrutku. Jej výdrž závisí od počtu SMART detekcií, štandardne sa pohybuje okolo 1 roka.


Jednoduchá montáž

Na uvedenie kamery iGET HOMEGUARD HGNVK686CAM do prevádzky stačí vložiť pribalenú batériu a namontovať anténu. Potom kameru umiestnite na vhodné miesto a otestujte dosah signálu. Pri dokúpení ďalšej kamery stačí v mobilnej aplikácii aktivovať párovanie s hlavnou jednotkou a kamera bude pridaná do kamerového systému.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V slovenčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Počet zariadení

Max. počet zariadení 1
Kód:  iGET19002
Produktové číslo:  HGNVK686CAM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18