Obnoviť stránku

iGET HOMEGUARD HGNVK48904

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iGET HOMEGUARD HGNVK48904

iGET HOMEGUARD HGNVK48904 je kamerový systém na sledovanie vnútorných i vonkajších priestorov, ktorý obsahuje 4 HD 960p kamery, ktoré sú bezdrôtovo pomocou WiFi pripojené k NVR rekordéru. Vďaka funkcii online sledovania je záznam z kamier HOMEGUARD možné sledovať ako na počítači, tak aj na tablete alebo mobile. Môžete si tak kedykoľvek skontrolovať dianie v sledovanom priestore. Vďaka LED diódam, ktoré im môžu v tme prisvietiť, sú kamery schopné snímať aj v noci, a to s dosahom až 30 metrov. HOMEGUARD podporuje mobilné systémy Android a iOS, a tiež Windows a MacOS pre počítače. Kamery iGET HOMEGUARD tiež disponujú pevným držiakom pre dobré uchytenie, a sú vyrobené z pevného a odolného materiálu. Nastavenie kamier a rekordéra je vďaka manuálu, ktorý je kompletne v českom jazyku, veľmi jednoduchý.

Kľúčové vlastnosti kamerového systému iGET HOMEGUARD HGNVK48904

  • Ideálny systém pre sledovanie vnútorných i vonkajších priestorov
  • Možnosť prepojenia s PC, tabletom alebo smartfónom
  • NVR rekordér podporuje pripojenie s rozhraním SATA 4 TB
  • Vysoká kvalita záznamu HD 960p s kompresiou H.264
  • Česká a slovenská lokalizácia a ďalších 25 jazykov
  • Pripojenie kamier k rekordéru bezdrôtovo pomocou WiFi
  • Nočné videnie s dosahom až 30 m
  • Alarmové režimy

Vysoká kvalita obrazu kamier iGET HOMEGUARD HGNVK48904

Kamery iGET HOMEGUARD HGNVK48904 sú schopné zaobstarať veľmi kvalitný obraz. Môžu sa pochváliť snímačom CMOS 1/3 "s rozlíšením 1280 × 960 bodov, ktorý im umožňuje krystalovo čistý obraz. Pre záznam videa využívajú kamery HOMEGUARD kódovanie H.264 a snímajú rýchlosťou 18 snímok za sekundu. To všetko robí z kamier HOMEGUARD ideálne a spoľahlivé zariadenie pre detailný záznam a sledovanie priestorov vo vysokom rozlíšení.

Obsah balenia iGET HOMEGUARD HGNVK48904

Kamerový systém iGET HOMEGUARD HGNVK48904 obsahuje kompletný set pre optimálne zabezpečenie vašich priestorov. Patria do neho 4 HD 960p kamery, NVR rekordér a tiež obsahuje 5 minialarmov ako bonus pre ďalšie zabezpečenie objektu. NVR rekordér podporuje pripojenie vysokorýchlostného disku s rozhraním SATA až 4 TB a jednotlivé kamery HOMEGUARD sú k nemu pripojené pomocou WiFi. Medzi minialarmy patria: 2 × dverný magnetický detektor, 2 × detektor vibrácií a 1 × pohybový PIR detektor s kľúčenkou. Balenie obsahuje aj adaptéry a USB myš.

 

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Video

Maximálne rozlíšenie 1280 × 960 px
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, WiFi

Rozmery

Šírka 188 mm
Výška 67 mm
Hĺbka 67 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NU143
Produktové číslo:  HGNVK48904

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14