Obnoviť stránku

i-TEC

i-Tec header

i-Tec – príslušenstvo pre kanceláriu aj domácnosť

Česká firma i-Tec sa na trhu pohybuje už viac ako 25 rokov a za ten čas si stihla vybudovať renomé silnej a stabilnej spoločnosti s obchodným pokrytím v Európe, Afrike aj Spojených štátoch. Špecializuje sa na produkty a riešenia pre informačné technológie a medzi ich vyhlásené produkty patria dokovacie stanice, káble, redukcie alebo nabíjačky. O kvalitu a spoľahlivosť vyhotovenia si nemusíte robiť starosti. S produktami i-Tec prepojíte všetky vaše zariadenia šikovne, rýchlo a jednoducho.

i-Tec dokovacie stanice

Dokovacie stanice i-Tec

Dokovacie stanice i-Tec sú šikovným doplnkom, ktorý ocení snáď každý majiteľ notebooku. Má váš laptop málo vstupov pre myš, klávesnicu, tlačiareň či ďalšie monitory? Nechcete vždy, keď prídete do kancelárie, zapájať desiatky káblov po jednom? Dokovacie stanice i-Tec práve toto riešia. Všetky periférie zapojíte do nej a do notebooku potom vediete jeden jediný kábel, ktorý môže váš notebook aj nabíjať.

Káble a redukcie i-Tec

Ak hľadáte riešenie pre zapojenie ľubovoľného zariadenia, a to ľahko a šikovne, určite vás budú zaujímať USB-C káble a redukcie od spoločnosti i-Tec, a to s konektormi ako sú USB-A, Lightning, ale takisto HDMI alebo DisplayPort. K monitoru potom môžete jednoducho pripojiť aj mobil alebo minipočítač. V ponuke firmy nechýbajú ani nabíjacie adaptéry pre staršie notebooky, ktoré nabíjacím USB-C portom nedisponujú.

i-Tec USB-C káble, redukcie
i-Tec príslušenstvo

Príslušenstvo i-Tec

i-Tec príslušenstvo oceníte nielen doma, ale aj v kancelárii. Využite USB huby a replikátory portov, ktoré jeden vstup rozdelia na viac alebo rozšíria konektorovú výbavu. Ideálne predovšetkým pre používateľov tabletov a notebookov. Značka i-Tec myslí aj na fanúšikov mobilných telefónov, pretože nedávno rozšírila portfólio o nabíjačky do siete, ktoré podporujú rýchlonabíjanie a majú viac výstupov.

Spresniť parametre
178 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16