Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

I-TEC USB-C VGA Cable Adaptér 1080p/60 Hz

4,4 9 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 16,90 €/ks
Pri kúpe 2-4 ks 16,64 €/ks
Pri kúpe 5-9 ks 16,48 €/ks
Pri kúpe 10 a viac ks 16,06 €/ks

I-TEC USB-C VGA Cable Adaptér 1080p/60 Hz


Video z USB-C na VGA ľahko a rýchlo


Obohaťte svoju pracovnú plochu o externý VGA monitor cez nový USB-C alebo Thunderbolt 3 konektor. Tento káblový adaptér podporuje prenos až 1080P, rozlíšenie až 1 920 x 1 080 pixelov.

Ak máte notebook s konektorom USB-C disponujúci podporu prenosu videa (DisplayPort alt Mode), alebo Thunderbolt 3 (Apple MacBook 2015 alebo Apple MacBook Pro 2016 a novšie), potom si môžete byť istí, že bude pasovať. Konektory USB-C a Thunderbolt 3 disponujú radom výhod – sú symetrické a podstatne menšie, takže ich rýchlo a bez problémov zapojíte. Odpadá tak obvyklé zdržovanie s otáčaním konektora na správnu pozíciu.

Adaptér I-TEC USB-C VGA Cable Adapter príde vhod všetkým, ktorí sú zvyknutí pracovať, hrať alebo sledovať multimediálny obsah na viacerých obrazovkách. Vďaka režimom „Rozšíriť“ a „Zrkadliť“  si môžete hravo dovoliť pracovať s aplikáciami cez dva monitory bez otravného „preklikávania“ z okna do okna.

Zapojenie už ani nemôže byť jednoduchšie adaptér pripojíte do USB-C alebo Thurbolt 3 portu vášho počítača a vďaka Display Port konektoru stačí prepojiť so zobrazovacím zariadením. Smelo sa potom môžete pustiť ihneď do práce. Všetky potrebné ovládače sa nainštalujú automaticky.

Prosím, overte si starostlivo kompatibilitu vášho zariadenia, či je v súlade s požiadavkami na prevádzku uvedeného i-tec produktu, najmä video výstup (profil Display Port Alt mode). V prípade nekompatibility nemusí váš nový produkt i-tec fungovať správne.



Parametre a špecifikácia

  • 1× USB-C 3.1 alebo Thunderbolt 3 konektor, prenosová rýchlosť až 10 Gbps (USB-C), resp. 40 Gbps (Thunderbolt 3), na pripojenie adaptéra k notebooku, tabletu alebo PC
  • Grafické rozhranie: 1× VGA, max. 1 920 × 1 080/60 Hz, na pripojenie externého monitora
  • Režimy: Rozšíriť, Zrkadliť a Primárny monitor
  • Podporované farby 16/32 bitov
  • Napájanie zo zbernice USB, nie je potrebný externý napájací adaptér
  • OS: Vyžaduje USB-C rozhranie s podporou DisplayPort Alternate Mode (nie všetky zariadenia/systémy s rozhraním USB-C majú tento štandard) alebo Thunderbolt 3 port: Windows 10 32/64 bit, Mac OS X, Chrome OS (Google)

Obsah balenia

  • i-tec USB-C VGA káblový adaptér (150 cm)

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Prepojovací kábel

Male konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ USB-C
1. Male konektor – Štandard Thunderbolt 3
1. Male konektor – Počet 1 ×
2. Male konektor – Typ D-Sub DE-15 (VGA)
2. Male konektor – Počet 1 ×

Štandardy

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla 1,5 m
Zakončenie Rovné
Povrchový materiál Bežný oplet

Vlastnosti

Farba Čierna, Modrá
Kód:  JP910b26
Produktové číslo:  C31CBLVGA60HZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13