Obnoviť stránku

I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

I-TEC USB-C Travel docking station + Power delivery


Dokovacia stanica I-TEC USB-C pozdvihne vaše pracovisko na novú úroveň

Nemusíte svoj notebook, tablet, smartfón alebo PC obmedzovať iba na integrované porty. I-TEC prichádza s riešením, ktoré vám umožní zariadenie využívať naplno. Vďaka univerzálnej dokovacej stanici Travel docking station pripojíte vaše obľúbené príslušenstvo pomocou jediného kábla do USB-C alebo Thunderbolt 3. Stanica je ľahká, má kompaktné rozmery a predovšetkým veľa portov pre rôzne účely.


Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station - zařízení
 
 
Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station
 
 

Uľahčí vám život

So stanicou I-TEC USB-C pripojíte k svojmu notebooku celý rad zariadení, akými sú klávesnica, myš, tlačiareň, externý disk, audio systém, internetový modem, prídavný monitor a mnohé ďalšie. Vďaka tomu nemusíte tieto zariadenia odpájať a znovu zapájať zakaždým, keď si beriete notebook alebo tablet so sebou. Príjemným bonusom je väčší poriadok na pracovnom stole bez neprehľadnej spleti káblov.

Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station - externí monitor
 
 

Externý monitor

Stanica vám umožní rozšíriť pracovnú plochu o externý HDMI monitor, prípadne cez ňu pripojíte projektor alebo televízor s HDMI rozhraním. Poteší vás podpora prenosu Full HD videa s rozlíšením až 1920 × 1080 pixelov. I-TEC stanica bez problému prenesie obraz aj so zvukom. Väčšia obrazovka vám prinesie ešte lepší zážitok zo sledovania filmov, streamovania médií, prezerania prezentácií či webových stránok a podobne.


Rozširuje o rad funkcií

Na stanici nájdete dva USB 3.0 porty (pre pripojenie štandardných USB 3.1/3.0/2.0 zariadení a pre vysokorýchlostný prenos dát 5 Gbps). Ďalej jeden bežný USB-C port* na pripojenie moderných dátových zariadení s USB-C konektorom a jeden USB-C port podporujúci technológiu Power Delivery, ktorý je určený pre nabíjanie notebooku, tabletu alebo smartfónu. Do tohto portu je možné zapojiť originálny alebo univerzálny sieťový napájací adaptér s USB-C konektorom. Vďaka tomu môžete vaše zariadenie počas práce neustále dobíjať.

* Žiadna USB-C dokovacia stanica nepodporuje cez tento port prenos videa - to dokáže len dokovacia stanica Thunderbolt 3.

Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station - porty
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB-C Travel docking station - vysokorychlostní internetové připojení
 
 

Rýchlejšie internetové pripojenie

Aj keď je Wi-fi pripojenie do siete veľmi pohodlné, ak chcete ten najlepší výkon bez kompromisov, zvoľte radšej káblové pripojenie cez Gigabit Ethernet port. Ten bohužiaľ moderným zariadeniam často chýba. S dokovacou stanicou I-TEC USB-C získate jednoduchý prístup do 10/100/1000 Mbps siete. Môžete sa tak spoľahnúť na vysokorýchlostné internetové pripojenie bez akéhokoľvek nežiaduceho prerušenia.


Technická podpora

Dokovaciu stanicu iba pripojíte do USB-C alebo Thunderbolt 3 portu a môžete ju hneď začať používať (inštalácia ovládačov je automatická zo systému). Táto stanica je kompatibilná napríklad s Apple MacBook 2015, Acer Switch Alpha 12, Chromebook Pixel 2015, Dell XPS 13, HP EliteBook Folio G1 a ďalšími zariadeniami, ktoré majú USB-C konektor. Tento konektor má veľké množstvo predností - je menší a symetrický, vďaka čomu ho ľahšie a rýchlejšie zapojíte. Nemusíte totiž dávať pozor, či máte konektor správne otočený. Viac sa o ňom dozviete tu .

Pred kúpou dokovacej stanice si prosím overte, či vaše zariadenie spĺňa systémové požiadavky. Prehľad podporovaných zariadení je tu . Ak svoje zariadenie v zozname nenájdete, obráťte sa prosím ohľadom overenia na výrobcu zariadenia alebo na technickú podporu firmy I-TEC.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 13,3 cm
Výška 5,6 cm
Hĺbka 1,5 cm
Hmotnosť 83 g
Kód:  JP909j
Produktové číslo:  C31MINIDOCKPD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06