Obnoviť stránku

I–TEC USB–C Travel Dock 4K HDMI or VGA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

I–TEC USB–C Travel Dock 4K HDMI or VGA

Dokovacia stanica I-TEC USB-C 4K Travel Docking Station je vďaka svojim kompaktným rozmerom, nízkej hmotnosti a použitia aj bez napájacieho adaptéra vhodná pre užívateľov na cestách. Dokovacia stanica vám umožní ľahko a rýchlo pripojiť k notebooku/tabletu/PC vaše obľúbené zariadenie jediným USB-C káblom. Prispôsobte si svoje pracovisko na cestách alebo v kancelárii tak, aby čo najviac vyhovovalo vašim potrebám. Pripojte k svojmu notebooku, tabletu, PC alebo smartfónu s novým USB-C alebo Thunderbolt 3 rozhraním svoje obľúbené príslušenstvo.



Rozšírte svoju pracovnú plochu o externý HDMI alebo VGA monitor alebo pripojte projektor či televízor s HDMI rozhraním. Dokovacia stanica podporuje prenos cez HDMI – 4K Ultra HD videá s rozlíšením až 3840 × 2160 na 30 Hz vrátane audio signálu, cez VGA rozlíšenie Full HD (1920 × 1200 na 60 Hz). Využiteľný je ale vždy iba jeden z týchto portov, buď HDMI alebo VGA.



Gigabit Ethernet port. S touto dokovacou stanicou získate jednoduchý prístup do 10/100/1000 Mbps siete. S kľudom si tak môžete vychutnať vysokorýchlostné internetové pripojenie. Dokovacia stanica ďalej ponúka 2× USB 3.0 port pre pripojenie vašich štandardných USB 3.1/3.0/2.0 zariadení a vysokorýchlostný prenos dát (5 Gbps), 1× USB-C port/dátový port pre pripojenie moderných dátových zariadení s USB-C konektorom (žiadna USB-C dokovacia stanica nepodporuje cez tento port video prenos a USB-C Power Delivery/dátový port pre nabíjanie notebooku, tabletu alebo smartfónu s podporou technológie Power Delivery. 


Internet s rýchlosťou blesku s I-TEC USB-C 4K Travel

Aj keď je Wi-fi pripojenie do siete veľmi pohodlné, ak chcete ten najlepší výkon bez kompromisov, zvoľte radšej káblové pripojenie cez Gigabit Ethernet port. Ten bohužiaľ moderným zariadeniam často chýba. S dokovacou stanicou Dual Advance získate jednoduchý prístup do 10/100/1000 Mbps siete. Môžete sa tak spoľahnúť na vysokorýchlostné internetové pripojenie bez akéhokoľvek nežiaduceho prerušenia. Vďaka vychytanému dizajnu môžete dokovaciu stanicu I-TEC USB 3.0 Dual Advance umiestniť priamo pod váš notebook. Ušetríte tak miesto na pracovnom stole a hlavne zaistíte lepšiu cirkuláciu vzduchu. Tým sa optimalizuje pracovná teplota vášho zariadenia.


Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice I-TEC USB-C 4K Travel

  • 1× USB-C 3.1 konektor pre pripojenie k notebooku, tabletu, PC alebo smartfónu
  • 1× HDMI, max. rozlíšenie 4K (3 840 × 2 160 na 30 Hz)
  • 1× VGA max. rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 200 na 60 Hz)
  • 1× USB-C Power Delivery/dátový port – Power Delivery s profilom 4 pre nabíjanie notebooku, tabletu alebo smartfónu s podporou technológie Power Delivery (Do tohto portu môžete zapojiť originálny alebo univerzálny sieťový napájací adaptér s USB-C konektorom čím je zaistené jeho neustále dobíjanie. Tento port tiež podporu prenos dát
  • 2× USB-A 3.0 port pre pripojenie vašich súčasných USB 3.1/3.0/2.0 zariadení a vysokorýchlostný prenos dát (5 Gbps)
  • Vysokorýchlostný prístup k sieti a internetu cez Gigabit Ethernet
  • 1× Ethernet GLAN RJ-45 port podporuje rýchlosti 10/100/1000 Mbps

Obsah balenia

  • I-TEC USB-C Travel dokovacia stanica s káblom (10 cm)
  • Cestovné puzdro
  • Manuál

Hardvérové požiadavky:
notebook, tablet, PC alebo smartfón s OS Windows, Mac alebo Google s voľným USB-C portom s podporou „DisplayPort Alternate Mode“ a „Power Delivery“ alebo Thunderbolt 3 portom


Kód:  JP909o1
Produktové číslo:  C31TRAVELDOCKPD20

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19