Obnoviť stránku

I-TEC USB-C Metal 4K

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

I-TEC USB-C Metal 4K

Funkčnosť pracovnej stanice. V drobnom tele, ktoré môžete vziať kamkoľvek

Využite túto dokovaciu stanicu I-TEC USB-C Metal 4K ako jedinečného pomocníka doma aj na cestách. Pomocou nej totiž môžete k svojmu počítaču, notebooku či mobilnému zariadeniu pripojiť všetko potrebné príslušenstvo a vytvoriť z neho plnohodnotnú pracovnú stanicu. Dokovacia stanica ponúka používateľovi 4× USB 3.0 port pre vysokorýchlostný prenos dát a na pripojenie ďalších zariadení. Jeden z týchto portov navyše disponuje špecifikáciou na rýchle nabíjanie, takže váš mobil nabije až štvornásobne rýchlejšie. Medzi ďalšie konektory patria tiež GLAN port pre rýchly prístup k sieti alebo výstup umožňujúci pripojenie vašej náhlavnej súpravy. Dokovacia stanica I-TEC sa potom pripája k zariadeniu pomocou USB-C kábla, ktorý je súčasťou balenia.


I-TEC USB-C Metal 4K
 

Vychutnajte si 4K rozlíšenie

Medzi hlavné výhody dokovacej stanice I-TEC USB-C Metal 4K patrí určite kvalita obrazového prenosu. Tá pri pripojení jedného obrazu cez HDMI port dosahuje unikátneho rozlíšenia 4K, čo určite oceníte pri úprave fotografií, streamovaní alebo hraní počítačových hier. Pre bezchybný prenos videa potom skontrolujte, že video výstup vášho notebooku spĺňa VESA Display Port štandard.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 9,5 cm
Výška 9,1 cm
Hĺbka 3,2 cm
Hmotnosť 375 g
Kód:  JP909c5
Produktové číslo:  C31METAL4KDOCKPD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09