Obnoviť stránku

I-TEC USB-C Flat

3,7 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

I-TEC USB-C Flat


Dokovacia stanica I-TEC USB-C Flat pozdvihne vaše pracovisko na novú úroveň

Nemusíte svoj notebook, tablet, smartfón alebo PC obmedzovať iba na integrované porty. I-TEC prichádza s riešením, ktoré vám umožní zariadenie využívať na plný potenciál. Cez univerzálnu dokovaciu stanicu USB-C Flat pripojíte vaše obľúbené príslušenstvo pomocou jediného kábla cez rozhranie USB-C alebo Thunderbolt 3. Stanica má kompaktné rozmery a predovšetkým veľa portov na rôzne účely.


Dokovací stanice I-TEC USB-C Flat - rozlišení
 
 
Dokovací stanice I-TEC USB-C Flat - protiskluzové podložky
 
 

Uľahčí vám život

So stanicou I-TEC USB-C Flat pripojíte k svojmu notebooku celé množstvo zariadení, ako sú klávesnica, myš, tlačiareň, externý disk, audiosystém, internetový modem, prídavný monitor a ďalšie. Vďaka tomu nemusíte tieto zariadenia odpájať a znovu zapájať zakaždým, keď si beriete notebook alebo tablet so sebou. A príjemným bonusom je väčší poriadok na pracovnom stole bez neprehľadnej spleti káblov.

Dokovací stanice I-TEC USB-C Flat
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB-C Flat - externí monitor
 
 

Externý monitor

Stanica vám umožní rozšíriť pracovnú plochu o externý HDMI monitor, prípadne cez ňu pripojíte projektor alebo televízor s HDMI rozhraním. Poteší vás podpora prenosu Ultra HD 4K videa s rozlíšením až 3840 × 2160 @ 30 Hz. I-TEC stanica bez problému prenesie obraz aj so zvukom. Väčšia obrazovka vám prinesie ešte lepší zážitok zo sledovania filmov, streamovania médií, prezerania prezentácií či webových stránok a podobne.


Rozširuje o množstvo funkcií

Na stanici nájdete jednu čítačku SD kariet, tri USB 3.0 porty (na pripojenie štandardných USB 3.1/3.0/2.0 zariadení a na vysokorýchlostný prenos dát 5 Gbps). Ďalej jeden bežný USB-C port* na pripojenie moderných dátových zariadení s USB-C konektorom a jeden USB-C port podporujúci technológiu Power Delivery, ktorý je určený na nabíjanie notebooku, tabletu alebo smartfónu. Do tohto portu je možné zapojiť originálny alebo univerzálny sieťový napájací adaptér s USB-C konektorom. Vďaka tomu môžete vaše zariadenie počas práce neustále dobíjať.

*Žiadna USB-C dokovacia stanica nepodporuje cez tento port prenos videa - to dokáže len dokovacia stanica Thunderbolt 3.

Dokovací stanice I-TEC USB-C Flat - porty
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB-C Flat - internetové připojení
 
 

Rýchlejšie internetové pripojenie

Aj keď je Wi-fi pripojenie do siete veľmi pohodlné, ak chcete ten najlepší výkon bez kompromisov, zvoľte radšej káblové pripojenie cez Gigabit Ethernet port. Ten, bohužiaľ, moderné zariadenia často nemajú. S dokovacou stanicou I-TEC USB-C Flat získate jednoduchý prístup do 10/100/1000 Mbps siete. Môžete sa tak spoľahnúť na vysokorýchlostné internetové pripojenie bez akéhokoľvek nežiaduceho prerušenia.


Navrhnuté s dôrazom na detail

Vďaka vkusnému dizajnu môžete dokovaciu stanicu I-TEC USB-C Flat umiestniť priamo pod váš notebook. Ušetríte tak miesto na pracovnom stole a hlavne zaistíte lepšiu cirkuláciu vzduchu. Tým sa optimalizuje pracovná teplota vášho zariadenia. Vnútorná konštrukcia stanice je tienená pre možnosť podloženie nových Apple notebookov, ktoré majú WiFi anténu uloženú v spodnej časti LCD.

Dokovací stanice I-TEC USB-C Flat - podložka
 
 

Technická podpora

Dokovaciu stanicu iba pripojíte do USB-C alebo Thunderbolt 3 portu a môžete ju hneď začať využívať (inštalácia ovládačov je automatická zo systému). Táto stanica je kompatibilná napríklad s MacBook 2015, MacBook Pro 2016, Chromebook Pixel 2015, Acer Switch Alpha 12, HP EliteBook Folio G1, Dell XPS 13 a ďalšími zariadeniami, ktoré majú USB-C konektor. Tento konektor má množstvo predností - je menší a symetrický, vďaka čomu ho ľahšie a rýchlejšie zapojíte. Nemusíte totiž dávať pozor, či máte konektor správne otočený. Viac sa o ňom dozviete tu.

Pred kúpou dokovacej stanice si, prosím, overte, či vaše zariadenie spĺňa systémové požiadavky. Prehľad podporovaných zariadení je tu. Ak svoje zariadenie v zozname nenájdete, obráťte sa, prosím, na výrobcu zariadenia alebo technickú podporu firmy I-TEC.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 28 cm
Výška 7 cm
Hĺbka 2,2 cm
Hmotnosť 198 g
Kód:  JP909k
Produktové číslo:  C31FLATDOCKPD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18