Obnoviť stránku

I-TEC USB-C 4K Travel

4,6 13 hodnotení

I-TEC USB-C 4K Travel


Nemusíte svoj notebook, tablet, smartfón alebo PC obmedzovať iba na integrované porty. I-TEC prichádza s riešením, ktoré vám umožní zariadenie využívať na plný potenciál. Cez univerzálnu dokovaciu stanicu pripojíte vaše obľúbené príslušenstvo pomocou jediného USB-C kábla. Stanica je ľahká, má kompaktné rozmery a predovšetkým veľa portov na rôzne účely. Ideálna je potom pre používateľov, ktorí strávia veľa času na cestách. Takto si budete môcť vytvoriť svoju vlastnú kanceláriu kedykoľvek budete chcieť.



S I-TEC USB-C 4K Travel pripojíte monitor ľahko a rýchlo

Pomocou HDMI pripojíte externý monitor, televízor alebo projektor s podporou rozlíšenia až 4K. Pomocou Gigabit Ethernet portu pripojíte internetový modem/LAN Ethernet sieť pre rýchlejší prenos dát. Tento replikátor je kompatibilný s Thunderbolt 3. Používateľa určite poteší aj prítomnosť jedného VGA s maximálnym rozlíšením Full HD 1 920 × 1 200. Využiť môžete vždy len jeden z týchto portov.


Internet s rýchlosťou blesku s I-TEC USB-C 4K Travel

Aj keď je WiFi pripojenie do siete veľmi pohodlné, ak chcete ten najlepší výkon bez kompromisov, zvoľte radšej káblové pripojenie cez Gigabit Ethernet port. Ten bohužiaľ moderným zariadeniam často chýba. S dokovacou stanicou Dual Advance získate jednoduchý prístup do 10/100/1 000 Mbps siete. Môžete sa tak spoľahnúť na vysokorýchlostné internetové pripojenie bez akéhokoľvek nežiaduceho prerušenia. Vďaka vychytanému dizajnu môžete dokovaciu stanicu I-TEC USB 3.0 Dual Advance umiestniť priamo pod váš notebook. Ušetríte tak miesto na pracovnom stole a hlavne zaistíte lepšiu cirkuláciu vzduchu. Tým sa optimalizuje pracovná teplota vášho zariadenia.


Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice I-TEC USB-C 4K Travel

  • I-TEC USB-C 4K Travel je univerzálny pre notebooky s USB-C
  • Prítomný je vstup pre Ethernet – pripojenie do siete
  • USB 3.0 – pripojíte klávesnicu, myš, externý disk, tlačiareň a pod.
  • I-TEC USB-C 4K Travel je vhodný na použitie pri cestovaní
  • Kompaktné rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Kompatibilný s operačnými systémami Windows, Mac OS, Android, Chrome
  • Nie je potrebný externý napájací adaptér

Obsah balenia

  • I-TEC USB-C Travel dokovacia stanica s káblom (10 cm)
  • Cestovné puzdro
  • Manuál

Hardvérové požiadavky:
Notebook, tablet, PC alebo smartfón s OS Windows, Mac alebo Google s voľným USB-C portom s podporou „DisplayPort Alternate Mode“ a „Power Delivery“ alebo Thunderbolt 3 portom.

Kód:  JP911a2
Produktové číslo:  C31TRAVELDOCKPD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08