Obnoviť stránku

I-TEC Thunderbolt 3 Dual 4K dokovacia stanica+ USB-C na DP adaptér s káblom 1,5 m, Power Delivery 8

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

I-TEC Thunderbolt 3 Dual 4K dokovacia stanica+ USB-C na DP adaptér s káblom 1,5 m, Power Delivery 8

Dokovacia stanica je výnimočne praktickým príslušenstvom pre každého používateľa notebooku. Predovšetkým u kompaktných, málo vybavených počítačov prinesie výhody mnohých prídavných konektorov a zdierok. Doplnia všestrannosť notebooku, lepšie si vďaka nim usporiadate svoj pracovný stôl a od všetkých pripojených periférií sa odpojíte naozaj okamžite. Dokovacia stanica I-TEC sa pochváli napájacím adaptérom s výkonom 85 W, pripojený notebook je vďaka nej neustále nabíjaný. Pokiaľ ide o rozmery, stretnete sa s 22,9 × 2,7 × 8,7 cm a s hmotnosťou 457 g.

Najdôležitejšie vlastnosti dokovacej stanice I-TEC Thunderbolt 3 Dual 4K dokovacia stanica+ USB-C na DP adaptér s káblom 1,5 m, Power Delivery 8

Kód:  JP9101
Produktové číslo:  TB3HDMIPLUSX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13