Obnoviť stránku

Hyundai OVE 950

4,7 137 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

Hyundai OVE 950

Potrebujete si zaistiť väčší prehľad o svojej hmotnosti, ale robí vám problém výber vhodnej váhy? Osobná váha Hyundai OVE 950 má dosku vyrobenú z kvalitného skla, takže krásne zapadne do akéhokoľvek interiéru. Jej maximálna nosnosť je 150 kg a meria s presnosťou na 100 g. Stúpnutím na dosku sa automaticky zapne a začne vážiť. Sami si navolíte jednotky merania. Na výber máte z klasických kilogramov a ďalej aj z libier či stones, jednotiek ktoré sa používajú v niektorých cudzích krajinách. Namerané hodnoty sa vám následne zobrazia na prehľadnomLCD displeji s dotykovým ovládaním.



Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Hyundai OVE 950

  • Digitálna osobná váha ideálna na sledovanie vašej hmotnosti
  • Maximálna nosnosť váhy Hyundai OVE 950 je 150 kg.
  • Kvalitný sklenený materiál vážiacej plochy s hrúbkou 6 mm
  • Prehľadný LCD displej s dotykovým ovládaním
  • Možnosť nastavenia jednotiek merania: kilogramy libry alebo stones
  • Automatické zapnutie a vypnutie
  • 1 ks batérie CR2032 je súčasťou balenia
  • Automatické vypnutie po krátkom čase nečinnosti

Elegantná digitálna osobná váha Hyundai OVE 950 s kapacitou do 150 kg

Digitálna osobná váha Hyundai OVE 950 vás na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vážiacou plochou z bezpečnostného skla s hrúbkou 6 mm. Váha zvládne vážiť s vysokou presnosťou na 100 g. Jej maximálna nosnosť dosahuje 150 kg. Na výber máte tri merné jednotky: kilogramy, libry či stones.

Automatické váženie

Váha Hyundai OVE 950 ponúka aj funkciu automatického zapnutia a vypnutia. Stačí sa postaviť na jej dosku a automaticky budete zvážení. Po krátkom čase nečinnosti sa váha opäť sama vypne.

Prehľadný LCD displej váhy Hyundai OVE 950

Namerané hodnoty sa vám zobrazia na prehľadnom LCD displeji s dotykovým ovládaním. Osobná váha Hyundai OVE 950 na svoju prevádzku vyžaduje 1 ks batérie typu CR2032, ktorá je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna bez funkcií
Nosnosť 150 kg
Presnosť merania 100 g

Materiál

Materiál dosky Sklo

Farba

Farba Sivá
Kód:  HYUOV496
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HYUOVE950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11