Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HyperX Cloud Alpha

4,6 134 hodnotení

HyperX Cloud Alpha

Prelomová konštrukcia dvojkomorových meničov náhlavnej súpravy HyperX Cloud Alpha zníži skreslenie zvuku, ktorý tak bude výraznejší a jasnejší. Zdvojením komôr sa oddeľujú basy od stredných a vysokých tónov. To umožňuje zvuk optimálne vyladiť, aby bol jasnejší a prirodzenejší.
Náhlavná súprava Cloud Alpha sa ďalej vyznačuje pohodlím, ktorým je značka HyperX preslávená. Stará sa o ne špičková červená pamäťová pena, rozšírený hlavový pásik a mäkšia a poddajnejšia koženka. Hliníkový rám je postavený tak, aby dlho vydržal. V reakcii na požiadavky hráčov je súprava Cloud Alpha vybavená pevným odpojiteľným opletaným káblom.
Odpojiteľný mikrofón potláčajúci šumy, ktorý má certifikáciu pre Discord a TeamSpeak, je zárukou bezproblémovej komunikácie s tímom. Náhlavná súprava je určená pre rôzne platformy a je kompatibilná so systémami ovládania hlasitosti na kábli, takže skvelý zvuk novej súpravy Cloud Alpha si môžu užívať hráči využívajúci PC, PS4, Xbox One aj ďalšie platformy s 3,5 mm portom.

Špeciálne 50 mm dvojkomorové meniče

Oddelenie basových frekvencií od stredných a vysokých tónov dáva hrám presnejší a prirodzenejší zvuk.

Neprekonateľné pohodlie

Mušľové slúchadlá s charakteristickou luxusnou červenou pamäťovou penou doplnené rozšíreným hlavovým pásikom a mäkšou a poddajnejšou koženkou.

Trvanlivý hliníkový rám

Konštrukcia hliníkového rámu je zárukou trvanlivosti a stability.

Pohodlné ovládanie

Ovládanie zvuku pohodlne umiestnené na pravej strane odnímateľného opletaného kábla umožňuje ľahko upravovať hlasitosť, prípadne vypnúť mikrofón.


Odpojiteľný kábel

Dizajn slúchadiel HyperX Cloud Alpha s odpojiteľným káblom umožňuje veľmi ľahké prenášanie. Zaberá menej miesta a znižuje riziko poškodenia kábla.

Odnímateľný mikrofón

Mikrofón slúchadiel sa ľahko zapojí pre použitie pri hre, na počúvanie hudby ho možno rovnako ľahko odpojiť.

Certifikácia TeamSpeak a Discord

Náhlavná súprava HyperX Cloud Alpha má certifikáciu od spoločností TeamSpeak a Discord, a je kompatibilná s programami ako je Skype, Ventrilo, Mumble a ďalšími VOIP programami.

Široká kompatibilita

Všestranná náhlavná súprava Cloud Alpha funguje na PC, PS4, Xbox One a ďalších platformách vybavených 3,5 mm konektorom.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Herný režim, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Oddelený 3,5 mm Jack na mikrofón, Vymeniteľné náušníky
Certifikácia Discord, TeamSpeak

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 27 000 Hz
Citlivosť 98 dB/mW
Impedancia 65 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Frekvencia do 18 000 Hz
Citlivosť -43 dB
Funkcie Odnímateľný

Hmotnosť

Hmotnosť 336 g

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series
Kód:  DS992e4
Produktové číslo:  HX-HSCA-RD/EM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08