Obnoviť stránku

MICROSTAR DigiVOX A/D II

3,0 1 hodnotení

MICROSTAR DigiVOX A/D II

Špičkový a veľmi kompaktný TV tuner pre príjem pozemného digitálneho a klasického analógového vysielania je vhodný pre použitie napríklad k notebooku.Prístroj je v externom prevedení ak počítaču sa pripája pomocou vysokorýchlostného USB 2.0 portu.Digitálny tuner má funkciu automatického prehliadania kanálov vrátane rozpoznanie názvu stanice.Navyše je pripravený na HDTV vysielanie v rozlíšení 1080i a je plne kompatibilný s Microsoft Windows 2005 Media Center.
Zariadenie podporuje real-time ukladanie záznamu analógového vysielania na disk vo formáte MPEG1 / 2.Nechýba možnosť snímania obrázkov do formátu JPEG alebo BMP.Už samozrejmosťou je podpora teletextu a elektronické programové príručky (EPG).V balení je priložený softvér pre konverziou MPEG súborov, editor i program na vypaľovanie.
Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.
Parametre a špecifikácie:
Tuner: Analógový Digitálne pozemné (DVB-T)
Rozhranie:
USB 2.0
Anténny vstup:
Koaxiálny 75 Ohm

Frekvencia:

Analógová:52,25 - 855,25 MHz (NTSC), 48,25 - 863,25 MHz (PAL)
DVB-T:51 - 858 MHz
Analógový sytém:
Video:NTSC M / J, PAL BG / DK / I, PAL M / N, SECAM BG / DK, SECAM L / L
Audio:Mono
Digitálne systém:
Šírka pásma:6, 7, 8 MHz
Rozmery:
85 x 29 x 15 mm
Odporúčaná konfigurácia:
Procesor:Pentium 4 1,6 GHz alebo vyššia
RAM:256 MB
Grafická karta s podporou Microsoft DirectX 9.0
Zvuková karta AC97 kompatibilný
Pevný disk:1 GB voľného miesta
USB 2.0 port
Jednotka CD-ROM (pre inštaláciu software)
Microsoft Windows XP (SP2) / MCE
Obsah balenia:
Tuner MSI DigiVOX A / D II
CD so softvérom
Užívateľský manuál
Rýchla užívateľská príručka
Predlžovací USB kábel
DVB-T anténa
Poznámka:pred nákupom sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.cz / "> tu.
Kód:  JQ305d
Produktové číslo:  S36-0400131-K45

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19