Obnoviť stránku

Huawei Original Smart Scale AH100 White

4,7 134 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei Original Smart Scale AH100 White

Váha, ktorá zisťuje iba vašu hmotnosť? To už je minulosť! Správna moderná váha zistí aj všetky ostatné údaje potrebné pre poznanie správnej analýzy zloženia látok v tele. Osobná váha Huawei Original Smart Scale v bielom vyhotovení dokáže zistiť a zaznamenať hneď 9 údajov o vašom tele. Bluetoothom ju ľahko prepojíte so svojím smartfónom a všetky údaje sa vám pri každom vážení uložia do pamäte. Nemusíte si nič písať ani počítať, váha všetko zvládne za vás. Strážte si nielen hmotnosť, ale aj ďalšie údaje s inteligentnou váhou Huawei.

Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Huawei Smart Scale bielej farby

  • Zaznamenáva 9 údajov o zložení látok v tele
  • Váhu Huawei prepojíte so svojím smartfónom
  • Vypočíta vaše BMI aj BMR
  • Uľahčí chudnutie aj kontrolu telesných dispozícií

Viac než len hmotnosť

Hmotnosť vie zvážiť každá osobná váha. Huawei Smart scale však analyzuje aj zloženie látok vášho tela a všetky údaje uloží do vášho smartfónu s operačným systémom Android či iOS. Zistite množstvo telesného tuku, svalov, kostí i vody vo vašom tele a dosiahnite ich ideálny pomer. K vášmu zdravému životnému štýlu prispejú funkcie pre výpočet BMI a bazálneho metabolizmu. Strážiť si hmotnosť nebolo nikdy jednoduchšie ani zábavnejšie. Vyskúšajte smart váhu Huawei a budete mať všetky údaje stále po ruke.

Moderný dizajn

Váha Huawei má moderné spracovanie s vrchnou sklenenou úpravou. Ľahko si zvolíte, či chcete hmotnosť zobrazovať v kilogramoch či librách. Všetky údaje zistíte vďaka prehľadnému LEDkovému displeju. Nosnosť váhy Huawei je 150 kg, najnižšia merateľná hodnota 5 kg. Jednoduchý efektný dizajn sa bude výborne hodiť do vašej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 150 kg
Funkcie Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou

Materiál

Materiál dosky Sklo

Konektivita

Typ batérie AAA
Konektivita Bluetooth

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, iOS

Farba

Farba Biela
Kód:  HU7150d5
Produktové číslo:  25452542
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07